Gaz Metan 4-1 Dinamo | Dinamo, încă o umilință în drumul spre Liga 2!

Olteanu Ștefan 23.04.2021, 21:55
Gaz Metan 4-1 Dinamo | Dinamo, încă o umilință în drumul spre Liga 2!

Final de partidă! Dinamo încasează o nouă înfrângere dureroasă, scor 1-4 cu Gaz Metan Mediaș. Sorescu a marcat singurul gol al „câinilor”, în timp ce pentru medieșeni au marcat Morar, Valente, Deaconu și Chamed. Situația devine din ce în ce mai dramatică pentru formația din Ștefan cel Mare. Dacă Poli Iași se va impune cu Chindia, Dinamo va ajunge pe ultimul loc în play-out. De asemenea, dacă Viitorul se va impune cu Voluntari, „câinii” vor fi la 7 puncte distanță de primul loc salvator, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.

Clasamentul actualizat din play-out:

Dinamo, tot mai aproape de Liga 2
Dinamo, tot mai aproape de Liga 2

Gaz Metan 4-1 Dinamo

Final de meci! 

Min 88. GOL  GAZ METAN! Chamed îl execută pe Kongshavn cu un șut pe jos în colțul din stânga al portarului.


Min 87. Penalty pentru Gaz Metan! Steliano Filip îi pune piedică în careu lui Romeo și arbitrul dictează lovitură de la 11 metri!


Min 83. Schimbare la Gaz Metan! Chamed îl înlocuiește pe Valente.


Min 82. Ocazie mare pentru Gaz Metan. Valente scapă singur cu portarul și îl driblează, însă își închide unghiul destul de mult. Mingea șutată de el lovește doar plasa laterală.


Min 73. Șansă bună de a înscrie pentru Gaz Metan. Mingea centrată de Velisar din corner îl găsește pe Yuri, însă lovitura de cap a fundașului central trece pe lângă poarta lui Kongshavn.


Min 68. Ocazie pentru Dinamo. O minge respinsă din careu ajunge la Deian Sorescu, iar căpitanul lui Dinamo trimite din voleu de la 16 metri. Pleșca e pe poziții și reușește să rețină balonul.


Min 65. Eliminare pentru Dinamo! Blejdea îl faultează pe Baco din spate și vede al doilea cartonaș galben. Intrat la pauză, Blejdea văzuse primul avertisment în minutul 49.


Min 57. Triplă schimbare la Gaz Metan. Mihai Teja îi scoate pe Morar, Alceus și Deaconu, iar în locul lor îi trimite pe teren pe Romeo, Pambou și Junior.


Min 46. Schimbare la Dinamo! Blejdea intră în locul lui Răuță.


Min 46. A început repriza secundă!


Pauză!


Min 39. GOL Gaz Metan! După ce a dat 2 assist-uri, Ronaldo Deaconu se alătură listei marcatorilor! Mijlocașul lui Gaz Metan trimite un șut pe jos de la 25 de metri. Kongshavn plonjează, dar nu ajunge la minge.


Min 35. GOL Dinamo! Sorescu reduce din diferență. Căpitanul „câinilor” profită de o respingere slabă a lui Velisar, preia mingea în careu și înscrie cu latul.


Min 30. GOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu iese în evidență cu un nou assist de excepție. Mijlocașul i-a pasat de această dată lui Valente, iar portughezul a finalizat cu latul la colțul lung.


Min 18. Schimbare și la Dinamo! Fabbrini este trimis pe teren în locul lui Bani.


Min 18. Gaz Metan efectuează prima schimbare. Valente intră în locul lui Ciocan.


Min 15. BARĂ pentru Dinamo! Sorescu trimite o centrare perfectă în careu, însă Nemec reia cu capul în bară! Ocazie uriașă pentru „câini”!


Min 14. GOL Gaz Metan! Deaconu îl găsește pe Morar în careu cu o pasă bună, iar atacantul medieșenilor finalizează cu latul. Mingea trece pe sub portarul dinamovist și Gaz Metan deschide scorul.


Min 12. Ocazie mare pentru Dinamo! Sorescu preia o pasă bună, pătrunde în careu și finalizează cu un șut plasat la colțul lung. Mingea trece cu puțin pe lângă vinclul porții apărate de Pleșca.


UPDATE: Min 1. A început partida!


Echipele de start:
Gaz Metan: Pleșca – Yuri, Baco, Horj – Butean, Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Ciocan, Morar
Rezerve: Chamed, Horșia, Junior, Pambou, Popa, Romeo, Trif, Valente, Ze Manuel
Antrenor: Mihai Teja

Dinamo: Kongsavhn – Filip, Albetosa, Bejan, Ehmann – Gol, Răuță – Sorescu, Anton, Bani – Nemec
Rezerve: Achim, Blejdea, Fabbrini, Grigore, Mihai, Morsay, Nepomuceno, Oncescu, Puljic
Antrenor: Dusan Uhrin

Înaintea rundei a 3-a din play-out, Dinamo și Gaz Metan sunt vecine de clasament. Ambele sunt în „zona roșie”, fără nicio victorie de la finalul sezonului regular.
„Câinii” au remizat cu Astra în prima rundă a play-out-ului, scor 0-0, după care au fost învinși de UTA Arad, scor 0-1. De partea cealaltă, Gaz Metan a remizat cu Voluntari, scor 1-1 și a fost învinsă de Viitorul, scor 0-1.
Medieșenii ocupă locul 7 în play-out, cu 18 puncte, iar Dinamo este pe poziția a 9-a, cu 15 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe