Hermannstadt 1-2 Gaz Metan | Victorie mare pentru medieșeni, la capătul unui meci cu scandal. Gaz Metan e la un punct de barajul pentru cupele europene

Olteanu Ștefan 27.04.2021, 18:28
Hermannstadt 1-2 Gaz Metan | Victorie mare pentru medieșeni, la capătul unui meci cu scandal. Gaz Metan e la un punct de barajul pentru cupele europene

Final de partidă! Gaz Metan se impune în deplasare cu Hermannstadt, scor 2-1 și urcă pe locul 3 în play-out. Golurile medieșenilor au fost marcate de Valente, în timp ce pentru Hermannstadt a înscris Petrișor Petrescu. Antrenorul lui Gaz Metan, Mihai Teja a terminat meciul în tribune după ce a fost eliminat de centralul Radu Petrescu. Mihai Teja a protestat după golul validat, anulat și validat din nou al lui Hermannstadt, din prima repriză, și s-a ales cu o eliminare.

Cu această victorie, medieșenii urcă pe 3 în play-out și sunt la un singur punct de barajul pentru cupele europene. De partea cealaltă, Hermannstadt rămâne pe locul 8 în play-out.

Clasamentul actualizat din play-out-ul Ligii I:

Gaz Metan a urcat pe 3 în play-out
Gaz Metan a urcat pe 3 în play-out

Hermannstadt 1-2 Gaz Metan

Final de partidă!


Min 71. Bară pentru Hermannstadt. Yazalde a trimis cu capul în bară, după o centrare din flancul stâng. Tușierul ridicase fanionul, semnalând că mingea a ieșit în aut înainte de a fi centrată. Sibienii protestează din nou.


Min 66. Dublă schimbare la Gaz Metan. Larie intră în locul lui Trif, iar Romeo îl înlocuiește pe Deaconu.


Min 61. Dublă schimbare la Hermannstadt. Mățel este înlocuit de Aosman, iar Sebaihi intră în locul lui Alhassan.


Min 56. Schimbare la Gaz Metan! Iese Vlad, intră Ze Manuel.


Min 46. Schimbare la Hermannstadt. Bagaric a intrat în locul lui Sîntean.


Pauză!


Min 45+1. GOL GAZ METAN! Deaconu centrează perfect dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri. Mingea îl găsește din nou liber pe Valente, care trimite din plonjon cu capul în poartă.


Info: momente incredibile! Reușita lui Hermannstadt a fost anulată la insistențele tușierului, care a sugerat că a fost offside, însă ulterior, centralul Radu Petrescu a intervenit din nou și a validat golul. Reacție șocantă a brigăzii de arbitri. În urma protestelor, Mihai Teja a văzut cartonașul roșu din partea centralului Radu Petrescu.

Min 30. GOL Hermannstadt! Petrișor Petrescu se revanșează după penalty-ul ratat. La doar cinci minute, căpitanul sibienilor a scăpat într-o poziție centrală și a restabilit egalitatea cu un șut pe jos.


Min 26. Ratare incredibilă! Petrescu șutează fix pe centru din penalty, iar Pleșca a rămas nemișcat și a respins cu ușurință.


Min 25. Penalty pentru Hermannstadt! Yuri îl trage clar de tricou pe Sîntean în careu și arbitrul arată punctul cu var!


Min 20. GOL GAZ METAN! Valente e lăsat singur singurel în careu la o lovitură de colț și trimite cu capul în poartă din 3 metri. Decizie incredibilă a fundașilor sibieni, care nu l-au marcat pe atacantul portughez.


Min 15. Schimbare la Gaz Metan! Valente intră în locul lui Ciocan.


Min 1. A început partida!


Echipele de start:
Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Matricardi, Stoica, Opruț – Belu, Alhassan, Sîntean, Petrescu – Yazalde
Rezerve: Aosman, Bagaric, Dâlbea, Pop, Romario, Scarlatache, Sebaihi, Viera, Vodă
Antrenor: Eugen Beza

Gaz Metan: Pleșca – Trif, Yuri, Baco – Velisar, Deaconu, Alceus, Moura, Butean – Morar, Ciocan
Rezerve: Buzbuchi, Chamed, Horșia, Larie, Pambou, Romeo, Sarr, Valente, Ze Manuel
Antrenor: Mihai Teja


Hermannstadt și Gaz Metan vin după victorii obținute în runda precedentă. Sibienii s-au impus în deplasare la UTA Arad, scor 1-0, în timp ce medieșenii au bătut-o pe Dinamo, scor 4-1 pe teren propriu.
Înaintea acestei etape, Hermannstadt ocupă poziția a 8-a din play-out, cu 17 puncte. Cu un succes, astăzi, sibienii pot urca pe locul 7, reușind să treacă peste Viitorul Constanța în clasament.
De partea cealaltă, Gaz Metan este pe locul 6, prima poziție salvatoare din play-out. Medieșenii au 22 de puncte, cu 3 mai multe decât Viitorul și cu 5 decât Hermannstadt.

În zeconul regular, ambele dueluri dintre Hermannstadt și Gaz Metan s-au încheiat la egalitate, scor 1-1. De asemenea, în ultimele 5 întâlniri directe Hermannstadt nu a reușit să se impună niciodată. Trei partide s-au terminat la egalitate și de două ori a învins Gaz Metan Mediaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe