Acuzații incredibile la adresa PRO TV: „Regie totală”! Ce s-a întâmplat după Survivor i-a scos din minți pe fani

Alex Cazacu 24.07.2023, 12:59
Acuzații incredibile la adresa PRO TV: „Regie totală”! Ce s-a întâmplat după Survivor i-a scos din minți pe fani

Pe 12 iunie, după câteva luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Kamara a fost eliminat din emisiunea de la Pro TV. Fără Îndoială, el a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor 2023. Până să fie eliminat, artistul fost implicat în mai multe conflicte, unele dintre acestea fiind cu DOC.

Acuzații la adresa Pro TV. Ce s-a întâmplat după Survivor 2023 între DOC și Kamara

În timp ce se aflau în Dominicană, Kamara și DOC s-au certat de mai multe ori cu DOC. Multe dintre aceste conflicte păreau destul de serioase și, de multe ori, îi lăsau pe telespectatori cu gurile căscate. Pe 12 iunie, solistul trupei Alb-Negru a fost eliminat de la Survivor România 2023.

La scurt timp după întoarcerea în țară, artistul a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Atunci, Kamara a vorbit deschis despre conflictele iscate între el și DOC pe parcursul competiției de la Pro TV. Fostul concurent de la Survivor preciza că pe micile ecrane nu s-a văzut tot. Se pare că neînțelegerile dintre cei doi ar fi fost mai multe.

”Ce s-a văzut la TV a fost doar un episod. Din momentul în care am ajuns acolo, DOC mi-a zis: ‘Tu nu ai voie să vorbești, ești copilul nou din curtea școlii’. De abia intrasem în mașină, nici nu știam ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama, din acel moment, că DOC are ceva cu mine. Mi s-a transmis că DOC are ceva cu mine. Eu nu am vrut să pun la suflet”, spunea Kamara, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Cum se înțeleg acum Kamara și DOC

Cel mai probabil, nimeni nu s-ar fi gândit că aceștia își vor mai vorbi după cele întâmplate în Dominicană. Ei bine, după ce au fost eliminați de la Survivor, situația dintre Kamara și ”rivalul” său din competiție s-a schimbat. Ba chiar mai mult de atât, cei doi au îngropat securea războiului și au devenit amici.

Cel care a făcut anunțul împăcării a fost chiar solistul trupei Alb-Negru. Mai exact, Kamara a postat pe Instagram o imagine cu el și DOC, iar din aceasta se poate observa că sunt fericiți unul în compania celuilalt. ”Ce a fost a fost, am trecut peste/ Ce va fi va fi, vă dăm de veste”, a fost mesajul postat în dreptul fotografiei cu pricina.

Kamara și DOC s-au împăcat, după certurile pe care le-au avut la Survivor 2023
Kamara și DOC s-au împăcat, după certurile pe care le-au avut la Survivor 2023

”Regie totală mai exact”

După cum ne puteam aștepta, reacțiile internauților nu s-au lăsat deloc așteptate. Postarea fostului concurent de la Survivor a stârnit un val de reacții, multe dintre acestea fiind negative. Utilizatorii platformei de socializare s-au aprins când au văzut imaginea, după ce l-a televizor aceștia și-au aruncat vorbe dure. Iată câteva dintre comentarii:

  • ”V-ați împăcat bine, la Survivor parcă vă urați unul pe altul”
  • ”Ce a fost acolo a fost fals, regie totală mai exact”
  • ”Prietenie falsă”.

Răspunsul lui Kamara a venit imediat după comentariile de mai sus. ”Acolo ne-am cunoscut…Acum clădim o prietenie”, a spus artistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe