Adevăratul motiv pentru care Alin Chirilă a fost dat afară de la Survivor. Acum s-a aflat tot: „Încercam să profit”

Alex Cazacu 10.05.2023, 12:31
Adevăratul motiv pentru care Alin Chirilă a fost dat afară de la Survivor. Acum s-a aflat tot: „Încercam să profit”

În competiția de la Pro TV, Alin Chirilă a rezistat doar trei luni și jumătate. Deși regretă că nu a reușit să ajungă în finală, fostul concurent de la Survivor România 2023 se bucură că a ajuns acasă, la cei dragi. În cadrul unui interviu, luptătorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost dat afară din competiție.

Motivul pentru care Alin Chirilă ar fi fost dat afară de la Survivor 2023

În exclusivitate pentru Playtech, Alin Chirilă a mărturisit că întâlnirea cu familia lui a fost una emoționantă. Chiar dacă nu a reușit să câștige competiția de la Pro TV, soția și copiii luptătorului l-au făcut pe acesta să se simtă ca un învingător.

Fostul concurent de la Survivor a făcut dezvăluiri incredibile despre jocurile de culise din emisiuni. Totodată, Alin a precizat în ce va investi banii câștigați în urma participării la Survivor România 2023. De ce crede el că a fost dat afară din competiție? Ei bine răspunsul îl veți afla în rândurile de mai jos.

Alin Chirilă: „S-au gândit la o strategie să mă scoată din concurs”

În cadrul aceluiași interviu, luptătorul MMA și-a exprimat părerea cu privire la eliminarea lui din concurs. Sportivul consideră că principala lui greșeală o reprezintă încrederea pe care a avut-o în ceilalți concurenți. Potrivit lui Alin Chirilă, un alt motiv ar fi fost faptul că era „un adversar puternic”.

„Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale.

Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs”, a explicat Alin Chirilă, conform sursei citate.

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Alin Chirilă a fost dat afară de la Survivor
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Chirilă a fost dat afară de la Survivor

Ce vrea să facă Alin cu banii câștigați la Survivor 2023

Chiar dacă a fost eliminat de la Survivor, sportivul încasează totuși un onorariu. Întrebat de jurnaliști ce va face cu banii încasați în urma participării la emisiune, Alin Chirilă a spus că îi va investi în educația copiilor săi.

„Bani câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană îi voi investi în educația copiilor mei”, a mărturisit fostul potrivit celor de la Playtech.ro.

În schimb, dacă ar fi câștigat premiul cel mare, Alin spune că i-ar fi folosit pentru deschiderea unei săli de MMA în Timișoara.

Urmăriți Playsport.ro și pe