Adevăratul motiv pentru care Edi Iordănescu nu l-a dorit pe Daniel Pancu în staff-ul echipei naționale

Ștefănescu Dragoș 21.02.2022, 20:08
Adevăratul motiv pentru care Edi Iordănescu nu l-a dorit pe Daniel Pancu în staff-ul echipei naționale

Edi Iordănescu și-a ales deja colaboratorii de la echipa națională a României. Printre numele vehiculate a fost și cel al lui Daniel Pancu. Totuși, fostul internațional nu a ajuns alături de Edi Iordănescu. Pentru a lămuri situația, Pancu a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia nu a ajuns pe banca naționalei.

Motivul din cauza căruia Daniel Pancu nu a ajuns pe banca naționalei alături de Edi Iordănescu

Florin Constantinovici şi Leo Toader au fost numiți ca antrenori secunzi la echipa națională a României. Edi Iordănescu se află în discuții și cu Jerry Gane, acesta fiind favorit să completeze staff-ul primei reprezentative.

Daniel Pancu a fost dorit de FRF ca antrenor secund la echipa națională a României. În cele din urmă, fostul internațional nu a ajuns pe banca naționalei. În cadrul unui interviu acordat celor de la ProSport, Daniel Pancu a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai ajuns secundul lui Edi Iordănescu. Selecționerul a considerat că Pancu nu poate fi secund având în vedere temperamentul său vulcanic.

În pauza meciului Voluntari cu Sepsi, am discutat cu Edi Iordănescu problema postului de antrenor secund și vreau să consemnați acolo că îl apreciez și îl voi aprecia toata viața pe Edi pentru corectitudinea lui. Omul mi-a spus în față că eu nu pot lucra cu el pentru că nu mă vede pe mine să îi fiu lui secund. Nici nu am știut că o să fie o listă, iar Edi va alege. Mi-a spus că nu mă vede el pe mine să mă pună la birou si sa stau cu un laptop în față și să fac tot felul de lucruri legate de birou, strângere de date etc, etc.

Propunerea pentru mine nici nu venise de la Edi, ci de la FRF. Eu nu am știut acest lucru. Nu am știut că Edi nici nu mă vrea. El este un tip foarte corect, iar două săbii în aceeași teacă nu se potrivesc. Și are dreptate. Eu sunt și un temperament mai vulcanic. Pentru faptul că mi-a zis aceste lucruri în față Edi Iordănescu are tot respectul meu. Îi urez multă baftă lui și staff-ului său la noul drum”, a spus Daniel Pancu, pentru ProSport.

Daniel Pancu vrea să-și ia licența PRO

Daniel Pancu are licența A și urmează cursurile pentru Pro. El a lucrat până acum la Rapid și la Poli Iași ca antrenor principal. Cu giuleștenii a promovat din Liga a 3-a în Liga a 2-a, iar pe banca moldovenilor a rezistat 19 etape din sezonul trecut.

Ultima dată antrenor în urmă cu un an, Daniel Pancu a mai fost aproape de revenirea pe banca tehnică, în vara lui 2021. Atunci, FRF l-a ofertat pentru a prelua echipa U21 a României, după plecarea lui Adi Mutu. În cele din urmă a fost ales Florin Bratu.

Urmăriți Playsport.ro și pe