Adevărul despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. Cine a avut de suferit pentru incident

Olteanu Ștefan / 02.12.2021, 09:45

A ieșit adevărul la suprafață după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali. În dimineața zilei de luni, în jurul orei 06:50, finanțatorul FCSB a fost implicat într-un accident auto pe Bulevardul Aviatorilor. Din fericire, toate părțile implicate au scăpat nevătămate.

Ionuț Luțu rămâne fără permis de conducere. Adevărul despre accidentul în care a fost implicat Gigi Becali

Așa cum s-a știut încă din ziua în care s-a produs accidentul, nu Gigi Becali a fost la volanul mașinii sale, ci Ionuț Luțu.
Însă, un lucru nu se știa cu exactitate: cine a fost vinovatul pentru ciocnirea celor două mașini?
Un martor a sugerat faptul că Luțu ar fi fost vinovat și se pare că, în cele din urmă, a avut dreptate. Șoferul lui Gigi Becali nu i-a acordat prioritate celuilalt participant la trafic și, potrivit ProSport, Poliția Capitalei i-a reținut permisul lui Ionuț Luțu pentru următoarele două luni.
De asemenea, nici celălalt șofer nu a scăpat nesancționat. Acesta a fost depistat de polițiștii sosiți la fața locului cu o alcoolemie în aerul expirat de 0.18% și i-a fost reținut permisul pentru următoarele trei luni.

Gigi Becali, din nou la volan. Finanțatorul FCSB a avut și el permisul reținut în primăvară

Încă din ziua accidentului, un martor a indicat faptul că Ionuț Luțu ar fi vinovat:

Am fost în spatele lui. Era cu Maibachul. Venea dinspre Piața Aviatorilor si a făcut stânga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei. A vrut să intre pe acea stradă si a tăiat fața Loganului. Am anunțat echipajul de la Piața Victoriei și au plecat către accident”, spunea martorul, potrivit sursei menționate mai sus.

În urma acestui accident, Gigi Becali va trebui să revină la volan. Finanțatorul FCSB a avut și el permisul suspendat în urmă cu câteva luni. Mai exact, la începutul lunii mai, în a doua zi de Paște.
Gigi Becali a fost prins atunci de polițiștii de la Rutieră gonind prin localitate cu 103 km/h, viteză care depășește cu mult limita admisă. În acest context, oamenii legii i-au reținut permisul de conducere și l-au amendat cu 1305 lei.

Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, spunea Gigi Becali.

Nici Toni Petrea nu e pe placul lui Gigi Becali. Antrenorul pe care patronul FCSB l-a sunat în mare secret. „Am avut o discuție”.