Adevărul despre despărțirea lui CTP de partenere. Gazetarul pasionat de tenis este „specialist” în divorțuri

Moldoveanu Camelia 01.06.2022, 11:50
Adevărul despre despărțirea lui CTP de partenere. Gazetarul pasionat de tenis este „specialist” în divorțuri

CTP nu ratează niciun moment pentru a comenta evoluțiile jucătorilor de tenis, fiind un împătimit al „sportului alb”, însă niciodată nu vorbește despre viața personală. Faimosul gazetar este un adevărat cuceritor, dar și un expert în divorțuri.

CTP, expert în divorțuri

Cristian Tudor Popescu a absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, însă și-a construit o carieră în presă. Acesta a ocupat diferite funcții importate în redacțiile de presă și s-a făcut remarcat prin aparițiile la TV. CTP comentează adesea subiecte din politică, medicină, dar și sport.

Cu toate că apare foarte des pe micile ecrane, CTP și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Gazetarul în vârstă de 65 de ani are la activ patru căsnicii eșuate, dovedind că este un expert al divorțurilor.

CTP și-a găsit totuși fericirea alături de o femeie mai tânără cu 20 de ani decât el, după cum notează okmagazine.ro. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pentru prima dată împreună în 2016, atunci când și-au petrecut întreaga zi la SPA. Femeia din viața lui CTP preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Copiii se fac pentru părinți”

CTP are doi băieți: Tudor D. Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Matei Popescu, fiul cel mic. Primul copil al celebrului gazetar deține o firmă de producție audio-video, iar mezinul s-a remarcat prin problemele avute la BAC.

Matei nu a fost un elev silitor, lucru care i-a dat mari bătăi de cap lui CTP. Mezinul a avut două corigențe în 2012 și nu a putut da BAC-ul, iar în 2013 a picat cu 3.1 la matematică. Abia în 2014 Matei a reușit să promoveze.

Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Trei ani de zile până când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ăla, l-a luat pe bune, a făcut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit Cristian Tudor Popescu, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Cristian Tudor Popescu, critici dure la adresa Simonei Halep

Înfrîngerea lamentabilă a Simonei Halep în fața chinezoaicei Qinwen Zheng a produs nemulțumirea lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a criticat-o dur pe constănțeancă, pe care nu o mai vede capabilă să se mențină nici în Top 30 WTA.

„Cu tenisul pe care Simona l-a jucat nu mai poate în clipa de față nici să se apropie de Top 10. Părerea mea e că nici de Top 30 nu se poate apropia. Sportul ăsta e evoluat, s-a văzut și cu Zheng acest lucru.

Are o lovitură foarte încărcată, foarte grea, nu-mi făceam mari speranțe, mai ales că am văzut-o și pe Simona în primul tur. După ce a câștigat primul set, Halep a pierdut setul doi fără să vadă mingea. Grav este că Simona s-a speriat și ce se întâmplă în astfel de situații?

Te duci și te ascunzi unde te simți în siguranță. Ea asta a făcut, s-a retras și a așteptat greșeala adversarei, iar asta i-a mers în primul tur. E mai bine că a pierdut aici, cu Zheng, pentru că urma un meci probabil cu Ostapenko. E condamnată să piardă cu asemenea adversare, ca Zheng, Ostapenko, nu mai zic de Swiatek.

Simonei nu-i place jocul ăsta, când adversarele lovesc tare, riscă, atacă. Când Simona a ajuns departe, atunci a jucat agresiv, cu inițiativă. Nu pot să uit privirea Muguruzei în semifinale la Roland Garros, când Halep era mai agresivă decât ea.

A avut perioada aia foarte bună, dar ăla nu e jocul ei. Acum a ajuns la o uzură. Pare lipsită de forță, pare că lovește cu ciocănelul pneumatic. Îți trebuie o condiție fizică ieșită din comun, să alergi mereu, e extrem de dificil. Toți așteptam de la ea ceva deosebit, Roland Garros fiind turneul ei favorit”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe