Adevărul despre plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, scos la iveală din interior! Ce spun oficialii echipei din Gruia

Marian Cărăvan 08.05.2021, 00:05
Adevărul despre plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, scos la iveală din interior! Ce spun oficialii echipei din Gruia

CFR Cluj e la un pas de al patrulea titlu consecutiv, dar antrenorul Edi Iordănescu ar putea părăsi gruparea din Gruia la finalul acestui sezon. Adevărul despre plecarea sa de la echipa campioană a fost scos la iveală din interior.

Ce spun oficialii echipei din Gruia despre plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Edi Iordănescu e la un pas de a deveni campion cu CFR Cluj. Ar fi al patrulea titlu consecutiv pentru gruparea din Gruia, care domină clar la acest capitol. Doar FCSB mai poate spera să-i smulgă CFR-ului bucuria de a deveni campioană. Întrucât Universitatea Craiova a ieșit din cursă, după cele două eșecuri consecutive. Cu toate că este în fruntea clasamentului, Edi Iordănescu este nemulțumit de atitudinea elevilor săi. Astfel, despre tehnicianul care a preluat banca tehnică a ardelenilor la începutul lunii decembrie a anului 2020 au apărut zvonuri conform cărora ar intenționa să plece din Gruia.

Totuși, oficialii echipei au dorit să lămurească lucrurile. Nemulțumirile tehnicianului în privința evoluției echipei există, însă nu s-a pus problema ca Edi Iordănescu să plece de la echipă.

Nu a fost un anunţ de genul acesta, a fost o discuţie pe care au avut-o jucătorii cu antrenorii. Din ce mi-a spus Edi, a fost scos din context. Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva şi nici el nu a vrut să spună aşa ceva”, a declarat președintele Marius Bilaşco pentru Telekomsport.

Adevarul despre plecarea lui Edi Iordanescu de la CFR Cluj, scos la iveala din interior
Adevarul despre plecarea lui Edi Iordanescu de la CFR Cluj, scos la iveala din interior

Edi Iordănescu și-a băgat jucătorii în ședință

Conform digisport.ro, marți, după remiza cu FCSB, a avut loc o ședință în cadrul căreia Edi Iordănescu și-a anunțat jucătorii că va pleca din vară. El s-ar fi declarat nemulțumit de atitudinea multor jucători și de tensiunile din vestiar. Indiferent de poziția finală din clasament, Iordănescu pare decis să plece, încă o dată, de pe banca tehnică a clujenilor. Același lucru s-a mai întâmplat și în 2018, când a preluat echipa tot de la Dan Petrescu. După ce a renunțat, în locul său a revenit același Petrescu. Ceea ce se poate petrece și din vară.

Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept”, a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu, conform sursei citate.

CFR Cluj e pe primul loc în clasament, cu 45 de puncte, cu două peste FCSB. În etapa a 7-a din play-off, CFR joacă în Gruia cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul e luni, 10 mai, de la ora 19:00.