Adevărul despre transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva. Victor Angelescu a dat cărțile pe față

Bordei Radu 28.08.2022, 16:56
Adevărul despre transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva. Victor Angelescu a dat cărțile pe față

Unul din acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a lămurit situația transferului lui Antonio Sefer. Atacantul rapidist anunțase că mai este posibilă o eventuală plecare a sa în Israel. Angelescu a intervenit și a pus lucrurile la punct.

Victor Angelescu a lămurit daca se face transferul lui Antonio Sefer. „Nu este important în momentul de față”

Plecarea lui Rareș Ilie i-a dat șansa jucătorului de 21 de ani să devină un titular important în viziunea lui Adrian Mutu. De altfel, Sefer are deja 3 goluri în acest sezon și evoluțiile sale au fost apreciate de antrenor și de suporteri. Vestea că acesta ar putea pleca în Israel, unde este dorit de Hapoel Beer Sheva, nu le-a picat bine acestora, mai ales lui Mutu care ar rămâne fără principalul jucător U21. Cu toate acestea, Victor Angelescu a ținut să precizeze că trnazacția nu mai are multe șanse de a se concretiza.

Nu mai suntem în discuții cu Hapoel. De altfel, nici nu a fost vorba de o ofertă concretă. Au existat niște discuții, ne-am spus că îl doresc pe jucător. Noi le-am transmis cam ce am dori și asta a fost. Au fost doar discuții, cred că eram aproape, dar nu a existat, până la urmă, nicio înțelegere. Nu a existat o ofertă oficială, nu au fost discuții legate de bonusuri sau alte astfel de detalii. Nici nu este important pentru noi să iasă acest transfer. Sefer este un jucător tânăr, important este să joace în continuare bine, a precizat Angelescu, la Pro Arena

Antonio Sefer dezminte că mama lui ar fi cerut un salariu mare. „Este o minciună mare, nu e nimic picat”

Fotbalistul a negat orice negociere cu echipa din Israel și recunoaște că singurul contact l-a avut cu antrenorul lui Hapoel.Dar nici nu a exclus posibilitatea de a părăsi Giuleștiul.

Nu mă gândesc la plecarea mea, mă concentrez doar la ce am de făcut. Nu este adevărat că a căzut transferul, s-a tot vorbit că mama mea a cerut mulți bani, sunt doar minciuni, nu știu de unde apar astfel de știri. Mama nu a avut discuții cu cei de la Ber Sheva, chiar nu am negociat cu nimeni. Mi-a dat doar un mesaj antrenorul lor, care a zis că mă vrea, că vrea să nu mai discutăm prin intermediari, să ușurăm transferul. Cluburile discută, sunt sigur că Rapid va lua cea mai bună decizie pentru toată lumea. Am încredere în decizia clubului.

Eu sunt pregătit pentru orice, problemele pe care le-am avut m-au întărit. Am suferit mult, de aceea nu mi-e teamă de nimic. Dacă voi pleca, bine, dacă nu, o să dau tot ce am mai bun aici și voi fi fericit, a declarat Sefer, după victoria cu Sepsi, în care a și marcat