Adevărul din spatele negocierilor purtate de Nicolae Dică și Gigi Becali. De ce a refuzat, de fapt, FCSB

Giosanu Catinca / 19.06.2021, 09:30
Adevărul din spatele negocierilor purtate de Nicolae Dică și Gigi Becali. De ce a refuzat, de fapt, FCSB

Antrenorul secund al echipei naționale de fotbal a Romîniei, Nicolae Dică, a scos la iveală adevărul din spatele negocierilor purtate cu Gigi Becali. De ce a refuzat, de fapt, FCSB?

Adevărul din spatele negocierilor purtate de Nicolae Dică și Gigi Becali

După ce au picat negocierile cu Şumudică, Nicolae Dică era anunţat ca următorul tehnician al ”roş-albaştrilor”. Finanţatorul echipei din capitală era interesat să îl readucă pe banca tehnică a echipei sale. Nicolae Dică nu era însă interesat de post. El a mers la negocieri doar din respect faţă de omul şi clubul care i-au oferit diferite oportunităţi în carieră.

Acum, secundul lui Mirel Rădoi a oferit câteva declarații despre actualul principal de la FCSB.

Nu mă mai surprinde nimic, să ştii. Am trecut prin multe şi ca jucător, şi ca antrenor, chiar dacă am o perioadă nu foarte lungă de antrenorat, aproape şapte ani. Am văzut multe şi nu mă mai surprinde nimic. Todoran e un antrenor tânăr, care îşi doreşte performanţă. Sper să reuşească, aţi văzut şi cu antrenor cu experienţă sau tânăr nu ştii daca ai rezultate sau nu.”, a afirmat secundul naţionalei, potrivit celor de la Telekom Sport.

De ce a refuzat, de fapt, FCSB

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a recunoscut că a mers la negocieri din respect pentru Becali. Unul din motivele pentru care a ales să decline propunerea este că vrea să continue aventura la naționala României alături de Mirel Rădoi.

Pentru că eram la naţională şi discuţia avută cu patronul Stelei (n.r. – FCSB)… Am considerat că e mai bine să rămân la naţională. (n.r. – De ce insistă Gigi Becali cu tine?) Înseamnă că am făcut rezultate bune şi munca mea a fost apreciată. Am fost aproape de a câştiga campionatul, am dus echipa în primăvara europeană, am avut rezultate pozitive. Am fost aproape de Champions League, probabil munca mea şi a staff-ului a rămas apreciată în continuare.

E presiune oriunde ai fi, la naţională sau la Steaua, că eşti la o echipă mai mică. Tot timpul sunt antrenori care pot fi posibili înlocuitori. Cat n-ai rezult, iţi dai seama că e presiune.”, a mai spus secundul lui Mirel Rădoi, conform sursei anterior citate.