Adevărul dureros din viața lui Florin Călinescu: De ce nu mai apare alături de nicio femeie

Alex Cazacu 02.05.2023, 16:28
Adevărul dureros din viața lui Florin Călinescu: De ce nu mai apare alături de nicio femeie

Actor, prezentator și realizator TV, Florin Călinescu a fost, pentru o perioadă, implicat în lumea fotbalului. Este un suporter înfocat al lui Liverpool, fiind văzut adesea purtând tricouri sau șepci cu numele sau emblema acestei echipe. În urmă cu ceva timp, Florin Călinescu a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare alături de nicio femeie.

De ce nu mai apare Florin Călinescu alături de nicio femeie. Adevărul dureros din viața celebrului actor

Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, însă în ultima vreme pare să fi decis să se retragă din lumina reflectoarelor. În 2005, Ana Maria, soția lui Florin Călinescu, a trecut în neființă din cauza unei afecțiuni grave. De atunci, cunoscutul actor nu s-a mai afișat în compania unei alte femei.

În cadrul unui interviu, Florin Călinescu a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit. Întrebat de reporterii Cancan de ce nu s-a recăsătorit, el a răspuns în stilul său caracteristic: „Aștept cererea, să stau să o analizez. Până acum nu a făcut-o nimeni”.

Florin Călinescu a fost marcat foarte mult de pierderea soției sale. Acest lucru îl susținea și Monica Tatoiu care, la un moment dat, era foarte apropiată de familia actorului.

„L-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie profundă, tandră, care l-a echilibrat. Am fost apropiată de Ana, a lucrat cu mine la firma de cosmetice. În ultimele ei luni de viață, am stat cu ea, la Budapesta. Florin e o persoană foarte complexă. Dar în viață trebuie să fii pragmatic, să înțelegi că atunci când s-a terminat, s-a terminat”, spunea Monica Tatoiu.

Florin Călinescu este un fan înfocat al echipei Liverpool

În ultimii ani, Florin Călinescu a fost surprins de mai multe ori purtând tricouri sau șepci cu numele sau emblema lui Liverpool. Se pare că este este un fac înfocat al acestei echipe. Cu toate acestea, orașul din Marea Britanie îi stârnește amintiri extrem de neplăcute.

În caz că nu știați, fiul cel mic al lui Florin Călinescu, Luca, a studiat filmul la Universitatea John Moores din Liverpool. Din nefericire, acesta a decedat în primăvara lui 2012.

De asemenea, celebrul actor era mereu prezent la meciurile formației Rocar, pe vremea când echipa încă mai exista.

Adevărul dureros din viața lui Florin Călinescu. De ce nu mai apare alături de nicio femeie
Adevărul dureros din viața lui Florin Călinescu. De ce nu mai apare alături de nicio femeie

Florin Călinescu: „Visul meu e să fac echipă de fotbal la Timișoara”

În urmă cu mai bine de 1 an de zile, invitat la festivalul Flight Film, Florin Călinescu mărturisea că visează să înființeze o echipă de fotbal la Timișoara, cu care să câștige titlul în România.

„Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari (…)

Timișoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta? Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, declara atunci Florin Călinescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe