Adi Popa, atac la MM Stoica: ”Nu m-a plăcut niciodată. Nu suntem ipocriți”

Alex Vartolomei 28.08.2023, 10:33
Adi Popa, atac la MM Stoica: ”Nu m-a plăcut niciodată. Nu suntem ipocriți”

Adi Popa (35 de ani) este în momentul actual jucătorul Concordiei Chiajna, după ce și-a încetat colaborarea cu CSA Steaua în această vară.

Fostul fotbalist al FCSB-ului a fost prezent la Un Podcast, unde a discutat deschis despre experiențele sale, printre care și relația pe care o avea cu Mihai Stoica (58 de ani), manager-ul general al roș-albaștrilor.

Adi Popa a fost unul dintre fotbaliștii care nu s-au aflat pe placul lui Mihai Stoica, iar actualul jucător al Concordiei Chiajna a tras anumite concluzii în privința experienței de la FCSB. „Motoreta” a declarat că Mihai Stoica s-a opus transferului său la vicecampioana României, deoarece îl considera prea scund.

„MM nu m-a plăcut niciodată. Și asta contează mult acolo. Sigur că a fost o problemă pentru mine, pentru că MM nu m-a plăcut niciodată. Dacă ne uităm la ultimele apariții publice, asta denotă. Cât am fost acolo, asta denotă. La început zicea să nu fiu luat, că sunt mic, și el a adus jucători de 1.50 m. Ăla nu mai era mic. Tragem concluzii, că nu suntem ipocriți”, a spus Adi Popa, pentru Un Podcast, difuzat pe Youtube.

Adi Popa a discutat despre transferul lui Chiriches

Adi Popa îi dorește fostului său coleg, Vlad Chiricheș, să reușească să aibă evoluții bune la FCSB și să nu aibă parte de experiențele pe care le-au avut jucătorii care s-au întors la FCSB spre finalul carierei. Fotbalistul de 35 de ani consideră că fundașul central al FCSB-ului are un mare avantaj. Avantajul constă în faputl că Mihai Stoica îl place și este un atu important.

„(n.r. despre Vlad Chiricheș) Eu sper să nu pățească ce au pățit ‘ciorbele reîncălzite’, deși are un atu, pentru că MM îl place”, a menționat Adi Popa.

Adi Popa a petrecut ultimele 2 sezoane în Ghencea, în tricoul lui CSA Steaua, dar contractul nu i-a mai fost prelungit de către „militari”. Astfel, fotbalistul a semnat cu Concordia Chiajna și se va lupta pentru promovarea în prima ligă.

Urmăriți Playsport.ro și pe