Adi Popa nu-i iartă pe dinamoviști înaintea meciului direct. „FCSB e Steaua? Ei sunt 7 Dinamo prin toate ligile, mai puțin prima”

Radu Bordei 11.04.2023, 23:38
Adi Popa nu-i iartă pe dinamoviști înaintea meciului direct. „FCSB e Steaua? Ei sunt 7 Dinamo prin toate ligile, mai puțin prima”

Adi Popa s-a arătat deranjat de afirmațiile rivalului Burcă, înainte de derby-ul direct, din Ghencea, dintre Steaua și Dinamo. Tehnicianul „câinilor” afirmase că pentru el, FCSB este adevărata Steaua. Acest lucru nu a picat bine militarilor.

Adi Popa, replică tăioasă pentru Burcă. „Sunt 7 de Dinamo”

Mijlocașul echipei din Ghencea a început deja războiul cu marea rivală Dinamo. În special cu antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă. Acesta este nemulțumit că roș-albaștrii joacă în playoff-ul Ligii 2, deși nu au drept de promovare. Dinamovistul consideră că singurul scor al Stelei va fi să își încurce rivala și poate face jocurile pentru alte echipe. Mai mult, Burcă a pus mai mult gaz pe foc, după ce a afirmat că FCSB ar fi continuatoarea câștigătoarei Ligii Campionilor.

Ce să zică și el. Păi ei sunt 7 de Dinamo. Măcar la noi este o singură echipă cu numele Steaua. La ei sunt vreo 7 echipe cu numele de Dinamo, prin toate ligile, mai puțin în prima ligă. Când era la Slatina, o echipă susținută de primărie, de ce nu comenta? Mai avea ceva de spus? Bine, sunt declarații normale, vrea să ne enerveze, dar nu o să reușească.

Vrem victoria, asta vor și fanii. Ăsta a fost mesajul lor, după ce am intrat în playoff, să batem pe Dinamo, altceva nu le pasă. Va fi atmosferă, sper să fie stadionul plin, am înțeles că s-au vândut deja peste 8000 de bilete, o să fie bine. Noi trebuie să batem, indiferent de scor, să marcăm mai mult ca ei, a declarat Adi Popa, după remiza Stelei cu Iași.

Vedeta militarilor laudă cu performanțe din era Becali

În ciuda războiului dintre CSA Steaua și FCSB, Bogdan Chipirlu, atacantul echipei din Ghencea, a spus că el a crescut cu performanțele echipei de după 2003.

Eu am debutat la Oțelul Galați în prima ligă, am jucat și cu Astra. Vă dați seama, mi-aș dori să revin și să joc în prima ligă, dar mai mult aș vrea s-o fac cu Steaua. Sunt condiții bune, avem suporteri în spate. Nu pot să spun că am ținut cu Steaua, dar, când am crescut eu, era cam singura echipă care avea performanțe. Sunt copilul ’90-ilor, când Steaua a luat șase titluri la rând, am prins parcursul în Cupa UEFA, când au ajuns în semifinală, țin minte că am urmărit meciurile. Nu mai zic de Champions League, de partidele cu Real Madrid, cu Olympique Lyon”, își amintește Bogdan Remus Chipirliu.

Urmăriți Playsport.ro și pe