Adi Popa o poate băga în insolvență pe Academica Clinceni

Robert Zanfir / 19.10.2021, 17:57
Adi Popa o poate băga în insolvență pe Academica Clinceni

Academica Clinceni a fost la un pas de depunctare, din cauza unei restanțe financiare. Scăpați pentru moment de pedeapsă, ilfovenii vor să ceară insolvența. La ușă bat datoriile față de Adi Popa, actualul jucător al celor de la CSA Steaua.

Academica Clinceni pare deja condamnată la retrogradare. Venirea lui Ionuț Chirilă în locul lui Ilie Poenaru nu a produs șocul necesar la echipă, care se scufundă în subsolul clasamentului. Ilfovenii au pierdut la scor, 0-5, și în ultima etapă, cu Universitatea Craiova.

Adi Popa o poate băga în insolvență pe Academica Clinceni

Toate problemele ilfovenilor se trag de la criza financiară pe care o traversează clubul. Deși are doar 3 puncte în clasament, Academica a fost chiar la un pas de depunctare. A scăpat în ultima clipă, conform Gsp, după ce a achitat datoria de 15 mii de euro către Eugeniu Cebotaru (37 de ani), aflat acum la Petrolul.

Cu toate aceste, situația nu este deloc roz. Criza s-ar putea adânci, pentru că se apropie scadența în ce privește datoria către Adi Popa.

Actualul jucător al celor de la CSA Steaua are de primit suma de 6 mii de euro, iar Academica trebuie să se achite de datorii până pe 26 octombrie.

Ca să scape de datorii și de criză, Academica vrea să acceseze singura soluție la îndemână, insolvența.

Discuțiile au durat 5 minute. Am așteptat niște oferte din străinătate, dar nu s-au concretizat. În țară, singurul club la care mi-am dorit să joc a fost Steaua, ne-a declarat Adi Popa.

Eu mi-aş dori să mă retrag pe Ghencea. Acolo am cunoscut cele mai frumoase amintiri legate de fotbal şi acolo mi-aş dori să mă şi retrag. Este un vis
Adi Popa, după ce a semnat cu CSA Steaua

Ionuț Chirilă, făcut praf de Cornel Dinu

Ionuț Chirilă a surprins pe toată lumea după eșecul la scor cu Universitatea Craiova, 0-5. Antrenorul ilfovenilor a declarat că echipa sa a jucat excelent în primele 15 minute ale partidei. Declarația a fost taxată dur de Cornel Dinu, care l-a acuzat nici mai mult, nici mai puțin de… delir.

A văzut alt meci. El. Nu e el de vină. De vină este… La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină…

Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf… Câtă precizie, exactitate în ce spune şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului.

O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci. Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios (n.r. – pe Ionuţ Chirilă)?
Cornel Dinu