Adi Popa, total neimpresionat de acuzele lui Gigi Becali. “Nu mă interesează ce zice sau ce face”

Giosanu Catinca / 13.05.2021, 10:50
Adi Popa, total neimpresionat de acuzele lui Gigi Becali. “Nu mă interesează ce zice sau ce face”

Adi Popa a oferit o primă reacție după ce a fost pus la zid de către Gigi Becali. Fotbalistul celor de la Clinceni nu s-a putut abține și i-a răspuns vehement finanțatorului roș-albaștrilor, după ce acesta din urmă a atacat gruparea la care el este legitimat. Cum i-a închis jucătorul gura patronului celor de la FCSB?

Adi Popa, total neimpresionat de acuzele lui Gigi Becali

După remiza de la Giurgiu, Gigi Becali a avut o serie de atacuri fără menajamente la foștii jucători de la FCSB care acum evoluează la trupa din Clinceni. Adi Popa a ieșit cel mai prost după ieșirile latifundiarului, el fiind comparat cu un om de pe șantier. Fostul jucător al FCSB-ului nu s-a arătat prea deranjat de cele întâmplate. Asta, deși a fost „bombardat” cu mesaje de marți și până azi, apropiații jucătorului fiind surprinși de felul în care patronul roș-albaștrilor a vorbit despre jucătorul care a evoluat cu FCSB în grupele Ligii Campionilor.

Reamintim că Popa a plecat cu scandal de la FCSB, după ce a reclamat clubul din cauză că patronul a decis să îl bage în somaj tehnic anul trecut, în timpul stării de urgență. Fotbalistul  în vârstă de 32 de ani a avut câștig în instanță, iar omul de afaceri a trebuit să îi plătească salariile restante.

Ulterior, fostul jucător al FCSB-ului a semnat cu Clinceni, alăturându-se foștilor săi coechipieri de la FCSB: Rusescu, Gardoș, Tănase și Pîrvulescu.

Adi Popa nu vrea să mai audă de Gigi Becali
Adi Popa nu vrea să mai audă de Gigi Becali

“Nu mă interesează ce zice sau ce face”

După egalul FCSB-ului cu Clinceni, a urmat un atac fără perdea, dar Adi Popa nu s-a lăsat impresionat de patronul fostei sale echipe. Deși a fost „bombardat” de mesaje prin care i s-a atras atenția despre declarațiile lui Becali, jucătorul Academicii nu este interesat de ieșirile vulcanice ale afaceristului. El a transmis că nu îl interesează nimic din ceea ce Gigi Becali declară.

M-au sunat cei din familie, prieteni, mi-au citit ce a spus despre mine. Dacă am fost surprins? Asta e viața! Am luat ca atare toată situația și vă spun că nu mă mai interesează Gigi Becali. Nici ce declară, nimic! Asta îi transmit eu dânsului! Mă concentrez doar pe ce am de făcut la Clinceni și atâta tot.”, a spus Adi Popa pentru ProSport.

Egalul dintre cele două echipe a venit după ce CFR Cluj pierduse cu Sepsi. FCSB avea posibilitatea să urce pe locul 1, dar a aratat această șansă. După aceste rezultate, ardelenii au rămas pe locul 1, cu un punct avans cu trei etape înainte de final. În ultima rundă, CFR Cluj se va întâlni cu FCSB.