Adio, Real Madrid și PSG! Super contractul pe care Manchester City îl pregătește pentru Erling Haaland

Radu Bordei 20.03.2023, 20:00
Adio, Real Madrid și PSG! Super contractul pe care Manchester City îl pregătește pentru Erling Haaland

Erling Haaland traversează cel mai bun sezon din cariera sa. Norvegianul de 22 ani deja bate record după record și impresionează cu niște cifre absolut fabuloase. Nimeni nu se aștepta ca atacantul să se integreze așa de bine la campioana Angliei.

Erling Haaland, la mare căutare. City trage de norvegian să semneze un nou contract

42 de goluri și 5 assist-uri a reușit Erling Haaland în primele sale 37 de meciuri pentru Manchester City. Niște cifre absolut fabuloase, mai ales pentru un jucător care a venit în acest sezon din Bundesliga. Chiar dacă Haaland arătase și la Dortmund că este capabil să marcheze din toate pozițiile, acest sezon l-a transformat pe norvegian într-un adevărat „monstru”. Mai mult, acesta a marcat deja 6 hattrick-uri în acest sezon. De aceea, cei de la City se gândesc să îi ofere deja o mărire de salariu, mai ales că atacantul este urmărit în continuare de Real Madrid, visul suprem pentru majoritatea fotbaliștilor din lume.

Principalul obiectiv ar fi scoaterea clauzei de reziliere de 200 de milioane, o sumă care nu mai pare mare la un asemenea randament arătat de fotbalist. Cluburi precum Real sau PSG ar plăti imediat suma aceasta. Madrilenii s-ar asigura că au găsit înlocuitorul pe termen lung pentru Benzema, iar PSG ar putea să formeze noul atac de vis din fotbalul mondial, Mbappe – Haaland.

Renunţă la dispozitivele electronice

Potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail, Haaland are un program strict de somn. Atunci când echipa sa nu evoluează în Liga Campionilor sau nu are programate meciuri la mijlocul săptămânii, în competiţiile din Anglia, tânărul vârf în vârstă de 22 de ani se duce la culcare în jurul orei 22 – 22.30.

Haaland are, de asemenea, o igienă a somnului foarte bine pusă la punct. Cu mai multe ore înainte de stingere, fotbalistul din Norvegia foloseşte ochelari speciali, cu lumină albatră, pentru a bloca luminile digitale de intensitate ridicată. De asemenea, atacantul celor de la Manchester City evită să utilizeze dispozitivele electronice atunci când se apropie ora de culcare. Înainte de a se aşeza în pat, Haaland opreşte toate device-urile.

Vedeta din atacul „cetăţenilor” îşi monitorizează mereu somnul prin intermediul unei aplicaţii. Norvegianul urmăreşte nu doar parametrii referitori la calitatea somnului, ci şi pe cei referitori la temperatura corpului şi la ritmul cardiac.

Urmăriți Playsport.ro și pe