Adrian Mititelu face curățenie și în lotul de jucători. Patru fotbaliști s-au trezit cu înțelegerile reziliate

Bordei Radu / 14.12.2021, 12:32
Adrian Mititelu face curățenie și în lotul de jucători. Patru fotbaliști s-au trezit cu înțelegerile reziliate

Adrian Mititelu face ordine și la nivel de lot. Asta după ce a dat afară 3 antrenori, deja, de la echipă. După ce Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică au plătit cu postul, patronul se uită la echipă. Oltenii sunt departe de ceea ce anunțau la începutul sezonului. Atunci se făceau planuri de play-off, acum doar Dinamo și Clinceni sunt mai joc în clasament.

După ce a investit mulți bani pentru a transfera fotbaliști, Mititelu schimbă politica echipei. Șeful din Bănie vrea să facă economie, așa că încearcă săs cape de o parte din fotbaliștii aduși în această vară. Vizați au fost cei 4 străini care nici nu au putut să fie înregistrați pe lista de Liga 1.

Adrian Mititelu face curățenia de iarnă la echipa lui. Motivul incredibil pentru care au fost reziliate contractele fotbaliștilor

Hugo Vieira (33 de ani, atacant), Mamadou Bagayako (31 de ani, fundaș), Pedro Machado (25 de ani, fundaș) şi Armin Gremsl (27 de ani,  portar) au fost anunțați că li s-au reziliat înțelegerile. Motivul este unul inedit: forță majoră. Așa și-a motivat decizia clubul, dar, mai mult ca sigur lucrurile nu vor rămâne așa.

În loc să facă economie, probabil Adrian Mititelu va fi bun de plată. Cei patru se vor putea adresa comisiilor FIFA, iar acestea le vor da, aproape sigur, dreptate fotbaliștilor. Așa că oltenii vor fi nevoiți să plătească restul contractelor.

Se anunță o iarnă foarte agitată la Craiova

Adrian Mititelu Junior are de gând să facă schimbări radicale la echipa sa începând din iarnă. El vrea să renunțe la străini și să se bazeze pe fotbaliști din Liga 2. Fiul patronului a recunoscut că s-a greșit total politica echipei, vara trecută.

A fost o greșeală că în vară, când am făcut strategia cu Adrian, am mizat pe foarte mulți străini. Trebuie să ne bazăm pe jucătorii din Liga 2 și să aducem doar 6-7 jucători. Se antrenează o săptămână și după se dau loviți sau se menajează. Am jucători de 9 000 – 10 000 de euro, care credeți-mă că nu au arătat de nici 1.000 de euro.

În vară, când am făcut lotul cu Adrian Mutu și Marcel Pușcaș, toți, mai puțin 2-3 erau în campionate din primele ligi din Europa. Kovacic a jucat în Danemarca în prima Liga, Ondaan a jucat în prima ligă olandeză, Sidibe a venit tot din Olanda, erau jucători care au jucat foarte multe meciuri. Că mă lovesc de problema că străinii aceștia nu își dau deloc interesul și efectiv stau la mine ca să își ia bani, a explicat Mititelu junior