Adrian Mititelu Jr. a pregătit prima bombă după promovarea FCU Craiova: Eugen Trică, OUT! Edi Iordănescu a fost contactat

Olteanu Ștefan 18.05.2021, 00:37
Adrian Mititelu Jr. a pregătit prima bombă după promovarea FCU Craiova: Eugen Trică, OUT! Edi Iordănescu a fost contactat

Adrian Mititelu Jr. a pregătit prima mutare după promovarea FCU Craiova. Eugen Trică va fi sacrificat, iar în locul său se încearcă aducerea unui antrenor cu mult mai multă experiență. Pe lista nou-promovatei se află și numele lui Edi Iordănescu, antrenor care are șanse foarte mari să cucerească titlul în Liga I la finalul acestui sezon.

Adrian Mititelu Jr. a pregătit prima mutare după promovarea FCU Craiova: Eugen Trică, OUT! Edi Iordănescu a fost contactat

Adrian Mititelu Jr. e pus pe fapte mari după ce promovarea a fost obținută și a pregătit prima mutare importantă la FCU Craiova. Mititelu Jr. a anunțat deja că obiectivul echipei în sezonul viitor va fi să prindă play-off-ul. Pentru a-și spori șansele, patronul FCU Craiova este gata să dea o lovitură de proporții.
Eugen Trică ar urma să fie prima mare mutare importantă din cadrul echipei. Numit în funcția de antrenor în luna martie a acestui an, Trică a obținut 6 victorii, a remizat de 4 ori și a încasat o singură înfrângere. Cu toate acestea, Mititelu Jr. nu îl consideră potrivit pentru obiectivul echipei din sezonul viitor și vrea să aducă un antrenor cu experiență mult mai mare.

Edi Iordănescu, lovitura pe care o încearcă Adrian Mititelu Jr.

În ultima perioadă, tot mai multe zvonuri îl dau ca și plecat pe Edi Iordănescu de la CFR Cluj. Contractul acestuia cu formația din Gruia expiră la finalul sezonului, iar Edi Iordănescu nu pare dispus să mai continue pe banca echipei. Decizia pare bătută în cuie, în ciuda faptului că Iordănescu Jr. este la un pas distanță să ia campionatul cu CFR Cluj.
Potrivit GSP, Iordănescu a fost deja contactat de Adrian Mititelu Jr. pentru a începe negocierile. FCU Craiova are, însă, și un plan „B”. În cazul în care oltenii se vor lovi de refuzul lui Edi Iordănescu, Adrian Mititelu Jr. va încerca să îl aducă pe Eugen Neagoe. Acesta are, de asemenea, o experiență îndelungată în Liga I. Conform sursei citate, inclusiv Eugen Neagoe a fost contactat de Adrian Mititelu Jr.

Edi Iordănescu, ținta lui Mititelu Jr. pentru banca tehnică a FCU Craiova
Edi Iordănescu, ținta lui Mititelu Jr. pentru banca tehnică a FCU Craiova

Se anunță transferuri importante la FCU Craiova

Imediat după victoria cu Rapid din această seară, scor 3-1 în deplasare, Mititelu Jr. a spus că pentru FCU Craiova urmează săptămâni intense de negocieri, însă nu a dorit să ofere niciun nume de jucător sau antrenor:

Ne așteaptă o lună de calvar. La începutul lunii o să plecăm în cantonament. Mai sunt două săptămâni și trebuie să ne organizăm cu transferurile și cu tot ceea ce ține de organizarea unui lot pentru prima ligă.
Nu vreau să vorbesc despre transferuri. Nu o să dezvălui nicio negociere sau ceva de genul acesta”, a spus Adrian Mititelu Jr, la finalul meciului Rapid – FCU Craiova 1-3.

Sunt sigur că suporterii vor umple stadionul Ion Oblemenco. Sper ca și pandemia să ne permită acest lucru. Am înțeles că se lucrează ca 25% din stadion să poată fi ocupat. Craiova va deveni un club foarte puternic”, a mai spus Mititelu Jr.

Mititelu Jr. nu îl vrea doar pe Edi Iordănescu din Gruia. Patronul FCU Craiova a pus ochii și pe un jucător de la campioana CFR Cluj.