Adrian Mititelu Jr. vrea să fure fanii rivalei U Craiova! Cum i-a descris pe suporterii echipei lui Mihai Rotaru: „Nu vreau să jignesc.”

Radu Bordei 24.06.2021, 21:00
Adrian Mititelu Jr. vrea să fure fanii rivalei U Craiova! Cum i-a descris pe suporterii echipei lui Mihai Rotaru: „Nu vreau să jignesc.”

Adrian Mititelu Jr. vrea să fure fanii rivalei U Craiova! Rivalitatea în Bănie riscă să atingă punctul culminant. Dacă în acești ani, dușmănia dintre cele două grupări care se bat pe „moștenirea” Științei, a fost la nivel verbal, lucrurile se schimbă. După ce a promovat echipa lui Mititelu, acum rivalitatea se va tranșa și pe teren. 

Orașul este și el împărțit în două, iar suporterii se vor duela și ei în tribună. Suportul lor va fi un element important în lupta dintre cele două echipe din Bănie.

Adrian Mititelu Jr. vrea să fure fanii rivalei U Craiova! Cum i-a descris pe suporterii echipei lui Mihai Rotaru: „Nu vreau să jignesc.”

Adrian Mititelu jr a pornit deja războiul cu concitadina patronată de Mihai Rotaru. Sunt ambiții mari pentru nou promovată, mai ales după venirea lui Adi Mutu. Iar Mititelu vrea să îi lovească pe rivali la nivel de suporteri. Acesta este convins că o parte dintre fanii care susțineau CSU, vor face acum rocada.

Acum se va vedea cine este cea mai iubită și susținută echipă din Craiova. Noi știm că suporterii fanatici, galeria au rămas alături de noi. S-a văzut asta la toate partidele, inclusiv în Liga 4. Dar acum vrem să beneficiem și de aportul susținătorilor normali, pe „sămânțari”. Este doar o expresie, nu jignesc pe nimeni. Fiecare suporter trebuie respectat, important este să jucăm cu stadionul plin. Este foarte important asta, a declarat Mititelu, pentru GSP.

Mititelu nu iartă și nu uită: „Furtul de identitate este foarte grav”

Fiul lui Adrian Mititelu nu este deranjat de concurența din oraș, dar nu ratează nicio oportunitate să înțepe rivala. Cele două grupări sunt încă angrenate în conflicte juridice, legate de identitatea Universității Craiova. Până acum, CSU a reușit să câștige în instanță, chiar dacă familia Mititelu nu a renunțat încă.

Pe mine nu mă deranjează competiția sau că împărțim stadionul. Chiar nu ne interesează. Concurența este bună, există investiții, fotablul crește. Problema apare când vorbim de furtul de identitate, asta este un fapt foarte grav. Ei și-au asumat faptul că sunt Universitatea Craiova! a declarat Mititelu

Cu toate acestea Mititelu junior recunoaște că de abia așteaptă duelurile cu CSU Craiova. În viziunea acestuia, orgoliile care vor fi în jurul acestor meciuri, vor face ca atmosfera să fie una incendiară. „Fotbalul va avea de câștigat, la fel și fanii” spune Mititelu junior. Acesta așteaptă ca și echipa lui Mutu să confirme pe teren încrederea acordată.

Urmăriți Playsport.ro și pe