Adrian Mutu: ”Am vorbit cu Reghe despre această zi importantă pentru noi. E un meci special!”. Ce și-au spus cei doi antrenori de la Craiova

Moldoveanu Camelia / 01.10.2021, 15:52
Adrian Mutu: ”Am vorbit cu Reghe despre această zi importantă pentru noi. E un meci special!”. Ce și-au spus cei doi antrenori de la Craiova

Derby-ul Olteniei, dintre U Craiova 1984 și CSU Craiova, are loc duminică, de la ora 21:00. Adrian Mutu a dezvăluit ce a discutat cu Laurențiu Reghecampf înainte de marea confruntare. Amândoi speră ca meciul să fie lipsit de incidente.

Dialog între Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf înainte de derby-ul Olteniei

Mutu este nașul fiului lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, Bebeto. Co toate acestea, cei doi prieteni sunt conștienți că prima confruntare în Liga 1, dintre cele două Craiove ale Oltenilor, o să fie una incendiară. „Briliantul” a dezvăluit că a stat de vorbă cu Reghe și că amândoi își doresc să nu întâmpine incidente.

Am vorbit cu Reghe despre o zi care e foarte importantă pentru noi, tachinarea asta între noi, știm ce ne așteaptă. Indiferent de rezultat trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Atmosfera e bună în rândul băieților, am făcut un meci bun la Botoșani, din punctul ăsta de vedere suntem pregătiți.

E un meci special pentru noi doi, de-a lungul prieteniei noastre am vorbit cum va fi când ne vom întâlni într-o zi, în două zile vine și această zi, ambiția este și mai mare când joci împotriva unui prieten. Sper ca acest meci să nu provoace incidente în Craiova și să decurgă într-un spirit sportiv”, a explicat Adrian Mutu.

Reghe i-a declarat război echipei lui Mititelu

De asemenea, Reghecampf a spus și că oficialii echipei patronate de familia Mititelu se tem că CSU Craiova va avea mai mulți fani în tribune la acest meci. Asta deși FCU este gazdă.

Aceste declarații au venit în contextul în care Peluza Sud 1997, cea care susține FCU Craiova 1997 a anunțat că va boicota meciul în cazul în care doar spectatorii vaccinați vor avea voie să intre pe arenă la această partidă.

Nu vreau să intru în acest subiect. În primul rând, vor avea de suferit fanii. Noi am avut parte de foarte mulți fani pe stadion, iar lipsa lor nu va fi benefică niciunei echipe. Sper să nu se întâmple asta. Nu ar fi corect față de oamenii din Craiova. Trebuie să le dăm prilejul să vină la stadion, să vadă ambele echipe. Ei trebuie să decidă cu ce echipă merg mai departe. Nu cred că trebuie să ne temem că la Craiova pot veni 15-20.000 de oameni să vadă un meci de fotbal, mai ales că în alte părți ale țării nu se mai întâmplă acest lucru.

Dacă reglementările sunt clare că trebuie să avem vaccin când intrăm undeva, de ce să oprești un meci dacă anumiți oameni nu au vaccin? Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu 100% stadionul plin, ei nu sunt în măsură să organizeze un meci cu 30%?! De ce o luați pe ocolite? Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se organizeze meciul cu fani. Cine? Cei care organizează. Dacă am avea noi dreptul de organizare, am juca cu fani. Spuneți adevărul! Nu se vrea, pentru că noi am avea mai mulți fani. Despre ce vorbim?”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

După această declarație, Adrian Mititelu Jr. i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, ironic, „să-și vadă de amante”.