Adrian Mutu, categoric după ”U” Cluj – Rapid 0-0: ”Calificarea nu am pierdut-o aici, am pierdut-o la meciul cu Farul”

Catinca Giosanu 07.12.2022, 22:45
Adrian Mutu, categoric după ”U” Cluj – Rapid 0-0: ”Calificarea nu am pierdut-o aici, am pierdut-o la meciul cu Farul”

FC Universitatea Cluj și FC Rapid București s-au duelat miercuri seară în etapa a 3-a din grupa C a Cupei României Betano. Meciul de fotbal s-a încheiat cu scor alb, 0-0. Asta înseamnă că gruparea pregătită de Eugen Neagoe va juca în sferturi cu FC Hermannstadt, în timp ce giuleștenii au fost eliminați din competiție.

Reacţia lui Adrian Mutu după egalul scos de Rapid pe terenul lui ”U” Cluj

Ardelenii au avut o ocazie mare de gol în minutul 15 al partidei, dar nu au știut să o fructifice. Alex Chipciu a fost și el aproape să deschidă scorul în minutul 25, însă șutul său a fost respins de portarul giuleștenilor.

Rapidiștii s-au ales cu un cartonaș roșu la finalul meciului. Arbitrul l-a eliminat pe Jakub Vojtus, după ce l-a lovit în față pe Ștefan Vlădoiu. În cele din urmă, giuleștenii au fost eliminați din Cupa României, lucru care nu este deloc pe placul lui Adrian Mutu.

”E o problemă, pentru că producem acțiuni, dar ratăm foarte mult”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, s-a arătat nemulţumit de rezultatul din meciul cu U Cluj, scor 0-0. Fostul selecționer al naționalei U21 a apreciat după meci că echipa lui nu a fost destul de eficientă.

În momentul în care o echipă se apără cu foarte mulți oameni, cum a fost în această seară, trebuie să fim mult mai buni la ultima pase. În față trebuie să facem mult mai mult. Jucătorii de pe benzi trebuie să aibă responsabilitatea 1-1.

E o problemă, pentru că producem acțiuni, dar ratăm foarte mult. Nu avem golurile dorite. Greșim ultima pasă. E păcat de jocul pe care îl facem. Dar calificarea nu am pierdut-o aici, am pierdut-o la meciul cu Farul. Ocazii am avut mult mai multe la meciul cu Farul. Degeaba creezi, dacă nu ai acel om de bază în față.

Pentru noi amicalul a devenit greu de abordat, pentru că nu avem efectivul. Probabil vom aduce jucători din academie. La nivel de scor, nu contează aceste amicale, ci doar să ne facem o experiență plăcută. Îmi doresc să ieșim sănătoși în primul rând. Acesta este cel mai important lucru.

Sperăm ca până la meciul cu Petrolul să vindecăm cât mai mulți jucători.”, a spus Adrian Mutu, după jocul cu ”U” Cluj.

Meciul dintre ”U” Cluj și Rapid s-a desfășurat pe cel mai mare stadion din orașul de pe Someș, „Cluj Arena”.

U Cluj – Rapid, echipele de start:

U Cluj: Gorcea- Vlădoiu, Ilie, Ispas, Briceag- Purece, Simion, Remacle- Chipciu, Thiam, Bălan
Rezerve: Păun, Romeo, Pițian, Filip, Horșia, Fernandes, Haită, Hofman, Fulop
Antrenor: Eugen Neagoe

Rapid: Drăghia- Onea, Săpunaru, Dragoș Grigore, Morais- Kait, Crepulja, Emmers- Sefer, Dugandzic- Pănoiu
Rezerve: Moldovan, Ignat, Iacob, Ciobanu, Alex Ioniță, Despa, Crivac, Vojtus, Belu
Antrenor: Adrian Mutu

Urmăriți Playsport.ro și pe