Adrian Mutu deplânge situația în care se află echipa sa înainte de marele meci cu FCSB. Ce probleme sunt la Rapid

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.07.2022, 18:53
Adrian Mutu deplânge situația în care se află echipa sa înainte de marele meci cu FCSB. Ce probleme sunt la Rapid

Adrian Mutu a subliniat la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB de duminică faptul că se confruntă cu probleme de lot. Acestea au fost generate de accidentările din prima repriză a meciului din prima etapă, disputat în deplasare cu campioana CFR Cluj și pierdut de giuleșteni cu scorul de 1-0. Atunci, Moise și Belu au acuzat probleme musculare, în vreme ce Vojtus a suferit o fisură la unul dintre metatarsiene.

Toți cei trei vor lipsi de pe teren minim o lună, după cum a confirmat conducerea clubului alb-vișiniu după acel meci. În plus, Adrian Mutu a primit în această săptămână alți doi noi jucători, Dugandzic și Papeau, pe care nu a apucat încă să îi integreze în echipă.

În ciuda problemelor de lot, Adrian Mutu caută victoria cu orice preț

Cu toate acestea, Adrian Mutu i-a asigurat pe fani că a pregătit meciul cu gândul la victorie. Iar jucătorii care vor intra pe teren vor da totul pentru acest deziderat. El i-a lăudat pe cei de la FCSB și s-a arătat sceptic în privința posibilității ca aceștia să menajeze unii dintre titulari. Așa cum au anunțat.

Știți ce înseamnă acest meci pentru fanii noștri. Va fi un meci foarte greu. Suntem dornici de victorie. Vom juca la victorie. Întâlnim o echipă bună și sper să obținem victoria.

Am avut o săptămână mai dificilă, pentru că am avut accidentările. Apoi au venit jucătorii noi. În acest moment nu suntem în efectiv complet. Suntem 20 în acest moment. Suntem un mix între jucători cu experiență și tineri.

Despre importanța meciului e inutil să vorbim, este un derby de tradiție. De-a lungul timpului au fost meciuri spectaculoase. Mâine trebuie să fim responsabili și să dăm totul pentru Rapid. Dacă va odihni jucători (n.r. FCSB) vom vedea mâine.

FCSB rămâne o echipă valoroasă. Meciul este și pentru ei important. Probabil vor veni montați să câștige acest meci. FCSB e o echipă ofensivă. Suntem pregătiți. Ne dăm seama de importanța acestui meci”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă susținută sâmbătă.

Și Toni Petrea are anumite îngrijorări înaintea meciului de duminică

De cealaltă parte, și FCSB se confruntă cu anumite probleme. Însă nu de lot, ci mai mult de formă sportivă. Roș-albaștrii nu au câștigat până acum în acest sezon și vin după înfrângerea cu Saburtalo Tbilisi, din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.

De asemenea în cadrul unei conferințe de presă, Toni Petrea a subliniat că echipa sa va avea parte de un meci foarte greu în Giulești și va trebui să își ridice semnificativ nivelul jocului pentru a putea spera la un rezultat pozitiv.