Adrian Mutu nu se mai ascunde. A spus ce relație a avut cu soacrele lui: „A doua murise”

Alex Cazacu 03.06.2023, 12:18
Adrian Mutu nu se mai ascunde. A spus ce relație a avut cu soacrele lui: „A doua murise”

Adrian Mutu și Sandra sunt împreună de 10 ani de zile. Înainte, mariajul cu actuala lui soție, Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu. De curând, antrenorul de la Rapid a fost invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, unde a vorbit despre relația cu soacrele sale. Se pare că „briliantul” a fost întotdeauna simpatizat de mamele partenerelor lui.

Ce relație a avut Adrian Mutu cu soacrele sale. Antrenorul a mărturisit totul

Adi Mutu și Sandra au ajuns în fața altarului în urmă cu opt ani de zile, însă formează un cuplu de aproape 10 ani. Relația dintre antrenor și soția lui este una cum nu se poate mai bună. Chiar el a precizat că iubirea lor este foarte profundă.

„Briliantul” nu se înțelege de minune doar cu partenera lui de viață, ci și cu mama acesteia. Adi are o relație foarte apropiată cu actuala lui soacră, care îl răsfață adesea cu fel și fel de preparate delicioase. Mama Sandrei îl consideră copilul ei și îl iubește mult pe Adi.

După cum bine știm, înainte de a fi cu Sandra, Adrian a fost căsătorit cu Alexandra Dinu. Cei doi erau foarte tineri când s-au căsătorit, iar mariajul lor nu a rezistat prea mult. Despre mama Alexandrei, antrenorul a avut de spus doar lucruri frumoase. Se înțelegea bine și cu prima soacră, însă era prea tânăr să înțeleagă anumite lucruri, spune Mutu.

„Cu prima, cu mama Alexandrei, ok, eram și foarte tânăr atunci, aveam 20 de ani, a doua murise. Cu soacra actuală, da, am (n.r. – o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, i-a mărturisit Adrian Mutu lui Bobonete.

Ce relație a avut Adrian Mutu cu soacrele sale
Ce relație a avut Adrian Mutu cu soacrele sale

Pasiunea ascunsă a lui Adi Mutu

În cadrul podcast-ului „Da Bravo!”, Adi Mutu a vorbit și despre pasiunea lui ascunsă. Se pare că fostului fotbalist îi place mult să gătească. Ba chiar mai mult de atât, antrenorul Rapidului a precizat că are multe ustensile de gătit acasă.

„Am făcut sarmale, am făcut ardei umpluți, asta când eram în Emirate. Când aveam poftă o sunam pe mama și stăteam cu ea la telefon. Îmi place să gătesc pentru că, în primul rând, mă relaxează. Am foarte multe cuțite, parcă aș fi bucătar.

Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington, a mărturisit Adrian Mutu.

Urmăriți Playsport.ro și pe