Aducerea lui Florin Răducioiu la Dinamo, criticată de gloriile „câinilor”

Giosanu Catinca / 25.10.2021, 16:31
Aducerea lui Florin Răducioiu la Dinamo, criticată de gloriile „câinilor”

Dinamo intenționează să îl aducă în cadrul clubului pe fostul mare atacant al naționalei României Florin Răducioiu, dar foștii jucători din ”Ștefan cel Mare” s-au arătat nemulțumiți de decizia ”câinilor”.

Răducioiu a recunoscut că a fost ofertat. El a spus însă că nu a oferit, încă, un răspuns oficialilor de la Dinamo. Cu toate acestea, dinamoviștii îl așteaptă în „Ștefan cel Mare” în postura de manager sportiv.

Tratativele cu Răducioiu s-au prelungit

Clubul din „Ștefan cel Mare” i-a propus fostului atacant funcția de director sportiv. Mircea Rednic anunța, vineri, faptul că Florin Răducioiu ar fi trebuit să ofere un răspuns concret – da sau nu – dacă se încumetă la un drum extrem de greu. Totuși, atacantul trecut pe la AS Monaco, Espanyol sau AC Milan nu s-a hotărât și a mai cerut câteva zile de răgaz.

S-a amânat luarea deciziei până după 2-3 noiembrie. Trebuie să rezolve niște probleme. Feeling-ul meu e că vine.

Noi i-am propus un contract, n-a fost vorba să vină gratis. Nu sunt mii de euro, dar e o sumă cu care să-și acopere cheltuielile, deplasările la Săftica.”, a dezvăluit Iuliu Mureșan duminică dimineață, la Pro X.

”Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să plimbe foaia de joc cu schimbările?”

Dănuț Lupu s-a arătat deranjat de strategia conducerii. Fostul mare internațional este de părere că Răducioiu nu va avea putere în cadrul clubului.

Îl aduci pe marele Florin Răducioiu să îți stea în timpul săptămânii bibelou în club, iar apoi să îl mai pui pe la meciuri să ridice tabela cu schimbările?

Ce îl poți pune să facă acum în club? Ce putere de decizie ar putea să aibă el în situația în care Dinamo este în insolvență? Îl aduci pe Florin Răducioiu ca să stea cu Mircea Rednic pe bancă și să plimbe foaia de joc cu schimbările pe la al patrulea arbitru? Iar tu, Iuliu Mureșan, te miri de ce nu vă dă Răducioiu un răspuns?

Hai să fim serioși! Dacă voi credeți că o să vă puteți folosi de imaginea unor jucători, vă înșelați. Și știți de ce? Pentru că la Dinamo, acolo unde voi lucrați acum, niciun fost mare jucător al acestei echipe nu are numele mai mare și mai important față de numele clubului Dinamo. Așa să vă intre bine în cap tuturor.”, a spus Dănuț Lupu pentru ProSport.

Florin Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare.