”Afară cu Messi și cu mercenarii”. Măsuri drastice luate de PSG după revolta fanilor

Iosif Pintilie 04.05.2023, 19:51
”Afară cu Messi și cu mercenarii”. Măsuri drastice luate de PSG după revolta fanilor

La PSG nu e liniște. Fanii echipei din Paris au ieșit în stradă pentru a protesta cu privire la situația în care a ajuns echipa. Sute de suporterii s-au strâns în fața sediului echipei din Paris, dar și în fața vilei lui Neymar, pentru a protesta.

Măsurile luate de PSG

Mai mulți suporteri, îmbrăcați în negru, au mers în fața casei lui Neymar și au cântat ”Neymar rupe-te”, mesaj cu trimitere la multiplele accidentări din cariera brazilianului.

PSG a reacționat la aceste evenimente, spunând că nu este de acord cu un astfel de comportament. Mai mult, aceștia spun că manifestările au fost provocate de un grup mic de suporteri.

„Paris Saint-Germain condamnă cu fermitate aceste manifestări intolerabile și insultătoare ale unui mic grup de indivizi, care au avut loc miercuri”, a reacţionat clubul într-un comunicat difuzat în cursul serii.

Și Neymar a transmis un mesaj, către suporteri.

„Nu-i lăsaţi pe aceşti oameni să vă bage în furia lor, vedeţi-vă de liniştea voastră”, a scris Neymar în limba portugheză pe contul său de Instagram.

În urma acestor incidente, cei de la PSG au intensificat măsurile de protecție de la baza de antrenament a clubului, dar și de la casele celor trei jucători vizați de protestele fanilor: Neymar, Leo Messi și Marco Veratti.

„Ne-am săturat de mercenari! Afară cu Messi! Afară cu Nasser (Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”, „Demisia” sau „Paris suntem noi”, au scandat suporterii furioşi şi în faţa sediului clubului.

Urmăriți Playsport.ro și pe