Aflat în USA, Rivaldinho a fost întrebat direct: ”Te-ai gândit să aplici pentru cetățenia română?”. Video Exclusiv

Radu Bordei 26.05.2023, 22:54
Aflat în USA, Rivaldinho a fost întrebat direct: ”Te-ai gândit să aplici pentru cetățenia română?”. Video Exclusiv

Naționala României duce lipsă de muulți atacanți de valoare, așa că au apărut voci care l-au propus pe Rivaldinho pentru aplica pentru cetățenia română. Fiul marelui Rivaldo este un atacant care a arătat lucruri bune în campionatul din România și tocmai s-a transferat la campioana Farul.

Vrea Rivaldinho cetățenia română? Brazilianul a fost surprins de întrebare

Jurnalistul Sorin Chiriac, moderatorul emisiunii Playsport Live, nu a ezitat să îl întrebe pe noul atacant al campioanei României dacă ar fi interesat, în viitor, să evolueze pentru naționala României. Mai ales că Edward Iordănescu nu are multe opțiuni în această poziție. Brazilianul nu este de acord, însă, cu acest lucru. Mai mult, noul jucător al Farului crede că tocmai de la echipa lui Hagi pot veni oamenii de gol ai naționalei

Nu m-am gândit să aplic pentru cetăţenia română, dar cine ştie. E o ţară care îmi place şi mă simt ca şi cum aş fi acasă. Îmi place foarte mult şi sunt foarte fericit aici.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Cred că România are un lot foarte bun, e o ţară cu jucători foarte talentaţi. Alibec şi Munteanu sunt foarte buni şi pot fi amândoi titular la echipa naţională, iar aceasta ar putea ajunge la un turneu final, a declarat brazilianul

https://youtu.be/1OVzTHTXLbk

Gică Hagi, motivul pentru care Rivaldinho s-a întors la Farul. „E ca un tată”

Rivaldinho se întoarce la malul mării, sub comanda lui Regelui. Brazilianul a fost cerut insistent chiar de către managerul campioanei. Fotbalistul s-a declarat incântat de transfer, la Playsport Live.

Nu sunt în România, sunt în SUA. Sunt foarte fericit că m-am întors la Farul. E un loc în care mă simt acasă. Îmi place mult oraşul, clubul, mister Hagi şi sunt foarte fericit că m-a ales pe mine campionana României. Am încredere 100% în Hagi, chiar m-a vrut să mă întorc şi ne-am înţeles foarte repede. E ca un tată pentru mine. Sper să facem lucruri bune în continuare. Cea mai bună perioadă a mea a fost la Constanţa şi sper să repet forma, să fac un sezon foarte bun şi să ajut echipa.

Până avem şanse, credem în ele şi mergem înainte. Sunt sigur că toată echipa va da tot să jucăm în grupele unei cupe europene, ne-a declarat fiul marelui Rivaldo.

Urmăriți Playsport.ro și pe