Agitație mare pentru Simona Halep. Unde a fost surprinsă marea noastră campioană după revenirea în țară

Dragos Stefanescu 10.09.2021, 19:11
Agitație mare pentru Simona Halep. Unde a fost surprinsă marea noastră campioană după revenirea în țară

După ce a fost eliminată în optimile de finală de la US Open, Simona Halep s-a întors în țară. Sportiva trebuie să pună la punct ultimele detalii legate de nunta cu Toni Iuruc. Astfel, în ultimele zile a fost agitație mare pentru Simona Halep. Marea noastră campioană vrea ca totul să fie perfect înaintea marelui eveniment.

Agitație mare pentru Simona Halep

După ce a fost eliminată în optimile de finală de la US Open, Simona Halep s-a întors în țară pentru a face ultimele pregătiri pentru nuntă. Conform declarațiilor lui Ilie Năstase, cununia civilă dintre Toni Iuruc și Simona Halep va avea loc săptămâna viitoare, la Constanța. Având puțin timp la dispoziție, familia Halep și Toni Iuruc au încercat să pună la punct ultimele detalii.

Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Cel mai probabil sportiva vrea să arate impecabil la cununia civilă și la nuntă. În acest scop, Simona a avut întâlnirea cu stilistul și make-up artistul care vor avea grijă să arate perfect la marele eveniment.

Tania Halep, mama Simonei, este și ea la București pentru a-și alege rochiile pe care le va purta la cununie și nuntă. Stere Halep este și el foarte activ în această perioadă, încercând să-și ajute fiica pe cât posibil. Acesta s-a întâlnit cu un preot călugăr, pe care cel mai probabil l-a rugat să țină slujba religioasă. Cum familia Halep este o familie religioasă, este exclus ca Simona să facă doar cununia civilă. Nu se știe dacă vor face cununia religioasă în aceeași zi cu cea civilă. Singurele declarații oficiale făcute de familia Halep au fost doar despre semnarea actelor.

Este cununia civilă. Se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoții au trecut”, declara în urmă cu ceva timp Stere Halep pentru Antena Stars.

Toni Iuruc se pregătește pentru marele eveniment

De cealalată parte, Toni Iuruc este și el în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Acesta a fost văzut în compania lui  Dani Caramihai, care va avea rolul de naș. Cei doi au fost într-un celebru magazin de costume bărbătești, probabil pentru a face ultimele probe. Caramihai, proprietarul mai multor localuri de lux din România este cel care s-a ocupat de organizarea petrecerii de nuntă.

După așa o implicare din partea tuturor, nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc va fi cu siguranță evenimentul monden al anului în România.

Urmăriți Playsport.ro și pe