Aici uită Luminița de Gigi Becali. Locul secret în care soția latifundiarului din Pipera se răsfață periodic

Andrei Alexandra 19.01.2023, 18:24
Aici uită Luminița de Gigi Becali. Locul secret în care soția latifundiarului din Pipera se răsfață periodic

Luminița, soția lui Gigi Becali, nu este nici pe departe o prezență atât de constantă în spațiul public precum patronul FCSB-ului, care a obișnuit deja de ani buni cu ieșirile sale „în decor”. Ea este o prezență extrem de discretă, poate prea discretă pentru „gusturile” unora.

„Plăcerea vinovată” a soției lui Gigi Becali

Totuși, uneori, Luminița Becali mai poate fi văzută pe străzile din București. Asta pentru că, atunci când nu este la biserică, ei îi place să își petreacă timpul liber la un salon de înfrumusețare, de lux, din Capitală. Potrivit spynews.ro, soția lui Gigi Becali a fost văzută la acea locație undeva în luna noiembrie a anului trecut.

Conform sursei citate, un aspect ce ar trebui remarcat este reprezentat de faptul că soția omului de afaceri din Pipera a părut destul de grăbită în drumul ei către acel salon de înfrumusețare. Atât de grăbită încât nu a mai ținut cont de regulile de circulație, iar la un moment dat a întors pe linie dublă continuă cu bolidul de lux pe care îl conducea.

Chiar și așa, Luminița Becali tot a fost nevoită să facă un efort fizic până a ajunge la locație, întrucât nu a găsit un loc de parcare în apropierea acesteia. Această grabă nu a împiedicat-o însă să vorbească la telefon pe durata drumului făcut de la mașină până la intrarea în salonul de înfrumusețare.

Detaliul neștiut despre căsnicia celor doi

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala sa soție, dar și că între ei există o relație de rudenie. Cei doi sunt veri de gradul 3.

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor! O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des”, a spus patronul FCSB-ului, citat de evz.ro.

Totuși, contrar unor credințe populare, o astfel de căsătorie nu este considerată drept „problematică” de către Biserica Ortodoxă Română, după cum a explicat site-ul de profil doxologia.ro.

„Rudenii de sânge în linie colaterală, care se opresc de la căsătorie până la al şaptelea grad, inclusiv. Fraţii de o mamă sunt de gradul II de rudenie; verii primari sunt de gradul IV de rudenie; verii al doilea sunt în gradul VI de rudenie şi nu se pot căsătorii unii cu alţii; verii al treilea sunt în gradul VIII de rudenie şi aceştia au voie să se căsătorească între ei. Fraţii şi verii de tată vitreg sau mamă vitregă, nu se pot căsători între ei tot până la gradul VII inclusiv. În cazuri de nedumerire se cere sfatul şi dezlegarea episcopului locului”, a notat sursa citată în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe