Ajutor nesperat pentru Gigi Becali. Președintele rivalei a făcut lobby pentru FCSB să joace pe stadionul Steaua

Olteanu Ștefan / 02.11.2021, 08:36

Cristi Balaj îi întinde o mână de ajutor lui Gigi Becali și insistă în fața autorităților ca FCSB să fie primită pe noul stadion din Ghencea. Și asta în ciuda faptului că fostul arbitru va ocupa în curând funcția de președinte al rivalei CFR Cluj. „Nu contează că e FCSB. Eu asta vreau”, a afirmat Cristi Balaj.

Cristi Balaj o vrea pe FCSB în Ghencea. Ajutor nesperat pentru Gigi Becali

Cristi Balaj a bătut palma cu CFR Cluj pentru a deveni noul președinte al clubului, însă asta nu îl oprește să îi ofere o mână de ajutor și lui Gigi Becali. Mai exact, fostul mare arbitru spune că a făcut „lobby” pentru ca FCSB să fie lăsată să joace pe noua arenă din Ghencea, unde în prezent este primit doar Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Da, știam că voi merge la CFR și am făcut lobby pentru FCSB. Nici nu contează că e FCSB. Vreau să joc pe un stadion frumos când joc cu FCSB. Să urce Rapid, Farul, toate echipele, să joace într-un mediu frumos. Ăsta e viitorul! Vreau ca CFR să fie pe locul 1 într-o clasă de olimpici. Degeaba câștigăm campionatul și în cupele europene…”, a spus Cristi Balaj.

Fostul arbitru a explicat și de ce este nevoie pentru ca FCSB să poată evolua pe stadionul Steaua: „Trebuie o hotărâre de la Guvern”

În continuare, Cristi Balaj a detaliat subiectul și a spus cum va putea FCSB să ajungă în Ghencea. Potrivit președintelui de la CFR Cluj, este doar o chestiune birocratică ce va putea fi rezolvată de Gigi Becali:

Mi s-a spus de la cei care administrează arena că e o chestiune birocratică. CSA Steaua poate juca pe Ghencea pentru că e echipa Armatei, a lor. Armata are un protocol cu FRF, de aceea a putut și naționala să evolueze acolo.
Dacă o altă echipă vrea să joace acolo un meci oficial, e nevoie de o hotărâre de guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol”, a mai spus Cristi Balaj, la TV Telekom Sport.

Gigi Becali dă marea lovitură Stelei? Peluza Nord și Sud se reunesc sub emblema FCSB. Anunț cutremurător al lui Mustață.

Cristi Balaj, noul președinte de la CFR Cluj

Cristi Balaj a bătut palma cu CFR Cluj și va ocupa funcția de președinte în cadrul clubului. El își va intra în totalitate în atribuții în momentul în care va fi numit un nou președinte la ANAD, funcție pe care Balaj a ocupat-o anterior:

Voi fi președintele CFR-ului în momentul în care în Monitorul Oficial va apărea revocarea mea și va fi numit un nou președinte la ANAD. Este o formalitate, care trebuie îndeplinită obligatoriu. Până atunci, eu nu sunt factor decizional la acest club.

Da, vorbesc cu cei de la CFR. Rolul unui președinte este, printre altele, să ia decizii. Sunt lucruri de schimbat, bineînțeles, sunt multe. Am fost informat într-o oarecare măsură și e nevoie de timp pentru că anumite situații trebuie obligatoriu îmbunătățite. E o moștenire care necesită eforturi din mai multe puncte de vedere, chiar și financiare.

Dacă într-un final am acceptat, este și meritul lui Dan Petrescu, care a discutat cu mine, a insistat și m-a făcut să cedez. Este unul dintre antrenorii pe care îi apreciez. Cunosc modalitatea lui de lucru și își petrece foarte mult timp la biroul lui. Biroul lui însemnând o încăpere la stadion în care analizează tot ceea ce înseamnă pregătirea jocurilor, echipele adverse și nu numai”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.