Alcaraz, one man show la Wimbledon | VIDEO cu cele mai tari lovituri reușite de urmașul lui Nadal

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 19:18
Alcaraz, one man show la Wimbledon | VIDEO cu cele mai tari lovituri reușite de urmașul lui Nadal

Noua senzație din tenisul profesionist, Carlos Alcaraz, a făcut show la Wimbledon. Puștiul a reușit cele mai spectaculoase lovituri ale zilei. Și Emma Răducanu a impresionat la turneul de Grand Slam desfășurat la Londra.

Alcaraz a făcut spectacol la Wimbledon

Alcaraz a făcut spectacol în runda inaugurală a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Tenismanul spaniol în vârstă de 19 ani a lovit mingea foarte tare. El a pus multă forță în lovituri și s-a descurcat mult mai bine decât estimau specialiștii.

Sportivul a reușit să ridice toți spectatorii în picioare. Oamenii l-au aplaudat timp de câteva minute pe tânărul campion.

Emma Răducanu a avut lovituri excelente

Emma Răducanu s-a prezentat foarte bine la turneul de grand slam de la Wimbledon. Campioana de la US Open s-a accidentat la turneul de la Notthingam și mulți credeau că va rata turneul londonez. Nu a fost însă așa!

Sportiva cu tată român a jucat excelent în primul tur la Wimbledon. Ea s-a impus cu 6-4, 6-4 în fața belgiencei Alison van Uytvanck (46 WTA).

Partida dintre cele două s-a desfașurat pe Terenul Central, acolo unde britanica a impresionat prin abilitatea sa de a lovi mingea atât din alergare, cât și din urcare.

Tânăra de 19 ani a alternat toate seriile de lovituri tocmai pentru a-și surprinde adversara.

”Era ideal să pot să am câteva meciuri înainte de turneu”

Emma Răducanu a avut nevoie de o pauză înainte de Wimbledon, căci a trebuit să se refacă după accidentarea suferită la Notthingam.

Am avut mici probleme, da. Sunt aici să-mi joc șansa. Sunt foarte motivată să intru pe teren și să arăt ce pot, e o competiție pe care o urmărești de când ești mic. Era ideal să pot să am câteva meciuri înainte de turneu în care să-mi intru în ritm, dar asta e situația, nu o pot schimba.

Poate e mai bine, pentru că așa intru pe teren fără așteptări și presiune și pot juca un tenis fără stres.”, a spus Emma Răducanu, înainte de meciul din primul tur.