Alertă la echipa națională. Unul dintre jucători a părăsit cantonamentul „tricolorilor” în urmă cu puțin timp

Bordei Radu / 06.09.2021, 18:11
Alertă la echipa națională. Unul dintre jucători a părăsit cantonamentul „tricolorilor” în urmă cu puțin timp

Mirel Rădoi nu mais capă de ghinioane la echipa națională. Selecționerul trebuie să obțină o victorie crucială în Macedonia de Nord, dar are probleme mari de lot. România riscă să rămână fără atacanți, după ce Florin Tănase și Denis Drăguș s-au accidentat înainte de meciul cu Islanda, iar Denis Alibec în timpul partidei cu nordicii. Mai mult, înainte de victoria cu Liechtenstein, a venit și testul Covid pozitil al lui Dorin Rotariu.

Astăzi, Mirel Rădoi a mai rămas fără un fotbalist. Acesta a părăsit de urgență cantonamentul echipei naționale, după ce s-a accidentat.

Probleme pentru Rădoi, la echipa națională. „Tricolorii au rămas și fără un portar, înainte de partida cu Macedonia de Nord

Site-ul FRF informează că Mirel Rădoi are probleme acum la nivelul portarilor. Astăzi, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, părăsește cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord.

Marian a suferit o accidentare în pregătire, entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile coordonate de staff-ul medical al naționalei, efectuate în această dimineață, au dus la concluzia că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri.

Mirel Rădoi a recunoscut că deja s-a obișnuit cu problemele pe care le-a întâlnit la lot.

De când am venit la lot, am tot avut probleme cu accidentările iar acum, în perioada asta ciudată, ne-am mai confruntat și cu jucători depistați pozitiv. De aceea, pentru Macedonia, ne vom baza pe un nucleu care a jucat și cu Islanda și cu Liechtenstein. Sper să fie refăcuți fizic, pentru că va fi nevoie, a declarat selecționerul

Meciul cu Macedonia poate fi decisiv pentru șansele la locul doi în grupă. „Va fi presiune mare”

Partida cu Macedonia de Nord are o încărcătură mare: un rezultat pozitiv poate oferi o opțiune serioasă la locul doi. De aceea selecționerul încearcă să ia presiunea pe umerii săi.

Miza este importantă, nu avem cum să nu ne gândim la asta. De aceea, încercăm să mutăm presiunea pe umerii noștrii. Nu vreau ca jucătorii să o resimtă și să se concentreze doar la joc. Mergem cu încredere în Macedonia de Nord și dacă vom câștiga și acolo începem să stabilim lucrurile pentru locul 2.

E o grupă echilibrată, dar vedem că echipele care dau cât mai multe goluri cu Liechtenstein vor face diferența. După numărul de puncte contează golaverajul. De asta aș fi vrut să marcăm mai mult, a recunoscut Mirel Rădoi, la finalul partidei de pe Arena Națională