Alex Ioniță, coșmar fără sfârșit. Mijlocașul Rapidului s-a accidentat la primul meci ca titular după un an și jumătate

Robert Zanfir / 04.12.2021, 22:34
Alex Ioniță, coșmar fără sfârșit. Mijlocașul Rapidului s-a accidentat la primul meci ca titular după un an și jumătate

Alex Ioniță (26 de ani) s-a accidentat la meciul jucat de Rapid în deplasarea de la Ovidiu, cu Farul. Pentru mijlocaș a fost primul meci jucat ca titular după un an și jumătate.

Rapid a mers pe terenul celor de la Farul, în speranța unei prime victorii după trei etape. Giuleștenii au fost loviți, însă, de două vești proaste în primele minute ale partidei cu echipa lui Gică Hagi.

Alex Ioniță, coșmar fără sfârșit. Mijlocașul Rapidului s-a accidentat la primul meci ca titular după un an și jumătate

Alex Ioniță a fost titular pentru prima dată de la venirea la Rapid, dar și pentru prima dată după un an și jumătate. Mijlocașul a avut, între timp, de ispășit pedeapsa de aproape un an de suspendare din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicat.

Fostul jucător al Astrei nu a rezistat pe teren decât 18 minute. A acuzat o nouă problemă musculară și a fost înlocuit cu Stahl (min18).

A fost a doua pierdere pentru de Rapid în debutul meciului de la Ovidiu. În minutul 6, Dragoș Grigore a fost schimbat după o lovitură în pomete, în urma unui duel la cap.

Alex Ioniță: Mi-a ajuns!

Alex Ioniță a semnat cu Rapid după suspendarea din cazul de dopaj. Mijlocașul a jucat cu CFR (2-0), Dinamo (1-1), FCU Craiova (0-0) și Clinceni (3-2), dar nu a fost niciodată titular.

Mai mult, s-a accidentat în partida cu ilfovenii și a fost nevoit să stea două etape. Înaintea meciului de la Constanța, își exprima speranța de a nu mai avea parte de evenimente nefericite.

Sunt bine, am reluat antrenamentele. Sunt nerăbdător să joc pentru că anul acela de suspendare mi-a ajuns, a fost și accidentarea.

Sper să nu mai am probleme pentru că am nevoie de joc și mi-e foarte dor. Moral sunt foarte bine, nu are ce să mă doboare după accidentare. Sunt nerăbdător să revin și sper să nu mi se mai întâmple de acum încolo
Alex Ioniță, înaintea meciului cu Farul

Farul – Rapid! ECHIPELE DE START:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Purece – Ely, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Buta, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chițu, Ad. Petre, Grameni
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Hlistei
Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Sefer, Stahl, Florica, Moise, Dandea, Popescu
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Academia Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Cu Ioniță, e o accidentare anunțată. După pauza de un an, vii imediat, te accidentezi… Să supui un jucător unui asemenea risc… Dar mă opresc aici.
Daniel Pancu, la Digi Sport