Alex Maxim a dat lovitura! Mijlocașul naționalei a semnat noul contract

Robert Zanfir / 02.11.2021, 20:30
Alex Maxim a dat lovitura! Mijlocașul naționalei a semnat noul contract

Alex Maxim și-a prelungit contractul cu Gaziantep. Mijlocașul naționalei a avut la finalul sezonului trecut mai multe oferte, între care de la Beșiktaș și de la Fenerbahce. Mai mult, fostul jucător al lui Stuttgart a fost dorit și de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, după cum Playsport a anunțat.

Alex Maxim se poate gândi liniștit la meciurile decisive pe care naționala le va avea în luna noiembrie. Mijlocașul și-a rezolvat situația contractului, astfel că poate fi o soluție pentru întâlnirea cu Islanda și cu Liechtenstein.

Alex Maxim a dat lovitura! Mijlocașul naționalei semnat noul contract

Alex Maxim a fost pariul lui Marius Șumudică, cel care l-a adus la Gaziantep de la Mainz. Venit întâi sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, Maxim a fost transferat definitiv de turci șase luni mai târziu.

Internaționalul român a fost reinventat de fostul antrenor al CFR-ului, cel care s-a declarat în mai multe rânduri încântat de valoarea și caracterul jucătorului.

Gaziantep a anunțat azi că Alex Maxim și-a prelungit contractul cu încă doi ani. Va juca, astfel, până în 2024 în tricoul echipei conduse acum de Erol Bulut.

„Maxim, care și-a făcut un nume datorită caracterului său și a ajutorului oferit echipei prin talentul său, va căuta succesul la echipa noastră până în 2024. La semnarea contractului au participat președintele Cevedet Akinal, Mehmet Ali Simsek, Mesun Akin și Emran Ozdagli.

Îi dorim lui Alexandru Maxim mult succes sub culorile clubului nostru”, a transmis Gaziantep, pe site-ul oficial.

Alex Maxim, dorit de Beșiktaș, Fenerbahce și de… Marius Șumudică

Alex Maxim (foto: site-ul lui Gaziantep) a avut, anul trecut, un sezon fabulos, cu multe reușite în CV-ul personal, dar și cu o clasare foarte bună alături de Gaziantep. Iar granzii Turciei nu au ratat ocazia de a-l curta. Presa de la Istanbul a vorbit despre interesul celor de la Beșiktaș și de la Fenerbahce.

Mai mult, Maxim l-ar fi putut urma pe Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor. Tehnicianul l-a dorit la noua lui echipă și chiar a pus problema românului în momentul în care a semnat cu actuala echipă, după cum Playsport a prezentat în exclusivitate. În cele din urmă, mijlocașul a ales oferta consistentă a actualei echipe.

Un jucător care dacă e odihnit poate decide oricând jocul. El a avut o perioadă mai proastă când era ba la națională, ba la mine, ba călătorea noaptea.

Dacă e proaspăt fizic, decide orice meci. Nu știu dacă vin oferte. Uită-te și tu pe transfermarkt de când i-am luat de un an și jumătate, toate săgețile sunt cu verde și în sus, cota lor crește enorm,
Marius Șumudică.

61 de meciuri, 25 de goluri și 6 pase decisive a strâns Alex Maxim la Gaziantep
2 goluri și un assist are Maxim în cele cinci meciuri din acest sezon