Alex Maxim s-a răzvrătit! I-a cerut antrenorului să fie titular în Beșiktas – Galatasary. Cum a reacționat Senol Guneș

Bogdan Solomon 27.04.2023, 16:44
Alex Maxim s-a răzvrătit! I-a cerut antrenorului să fie titular în Beșiktas – Galatasary. Cum a reacționat Senol Guneș

Nemulțumit de statutul său, Alex Maxim a pus piciorul în prag la Beșiktaș, solicitându-i antrenorului să facă parte din formula de start a derby-ului cu rivala Galatasaray. Acesta a reacționat imediat.

Alex Maxim a cerut să fie titular în Beșiktaș – Galatasaray! Ce decizie a luat Senol Guneș

Publicația turcă Sporx anunță că mijlocașul român este atât de convins că merită, grație evoluțiilor de până acum și implicării arătate în cadrul antrenamentelor, să devină om de bază în angrenajul echipei încât nu a ezitat să poarte o discuție cu Senol Guneș. Ba chiar i-a cerut să-l introducă pe teren încă din primul minut al duelului programat duminică, 30 aprilie, la ora 19:00.

Sursa citată anunță că tehnicianul i-ar fi dat dreptate, motiv pentru care șansele ca dorința să i se îndeplinească sunt cât se poate de mari. Aceasta ar fi cea de-a doua prezență a sa în primul 11 după meciul cu Trabzonspor, încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a 29-a.

„Guneș n-a fost mulțumit în ultimele meciuri de evoluția liniei de mijloc și de eficiența acesteia, motiv pentru care se gândește să îi răspundă pozitiv lui Maxim. Purtătorul tricoului cu numărul 44 ar putea fi distribuit ca decar de la început în derby-ul Istanbulului, după ce în etapa trecută, cu Umraniyespor, a intrat în minutul 74”, notează jurnaliștii turci.

Nu vrea să se se despartă prea curând de campionatul Turciei

Împrumutat la Beșiktaș după cutremurele devastatoare din această primăvară, care i-au determinat pe cei de la Gaziantep să se retragă din campionat, Alex Maxim a reușit să bifeze șapte meciuri, dintre care doar cel mai sus menționat în calitate de titular. Tot cu Trabzonspor a avut 43 de atingeri ale balonului, o acuratețe a paselor de 89% și a fost notat cu 6,9 de Sofascore.

Într-un interviu acordat recent, internaționalul român vorbea despre viitorul său, exprimându-și dorința de a evolua și în următorii ani în campionatul Turciei. Până să îmbrace tricoul lui Gaziantep, acesta a evoluat pentru echipe precum Espaniol, CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu, Stuttgart sau Mainz 05.

„Am jucat în Spania, România și Germania. Turcia este o altă ligă. Mă bucur că sunt aici. Îmi văd viitorul aici. Voi continua să lucrez la fel. Mi-aș dori să mai joc câțiva ani în Turcia.

Nu mă grăbesc să fiu în primul 11, am răbdare. Încerc să fac tot ce pot. Decizia este a antrenorului nostru. Indiferent de cât timp sunt folosit, 3 minute sau 5 minute, scopul meu este întotdeauna să contribui și să ajut echipa să obțină cele 3 puncte”, spunea Maxim.

Urmăriți Playsport.ro și pe