Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor rămâne fără antrenor. Când se va oficializa plecarea lui Domenec Torrent

Robert Zanfir / 13.04.2022, 19:48
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor rămâne fără antrenor. Când se va oficializa plecarea lui Domenec Torrent

Galatasaray va renunța la Domenec Torrent (59 de ani). Presa din Turcia anunță că schimbarea antrenorului este deja decisă în birourile bașkanilor de la Istanbul. Tehnicianul spaniol a fost numit în ianuarie 2022, în locul lui Fatih Terim.

Galatasaray încearcă să șteargă din mers impresia dezastruoasă din acest sezon. Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruțan și compania sunt pe locul 14 cu doar 6 etape rămase de jucat din acest sezon. Șefii clubului ar fi decis și soarta antrenorului, după eșecul din derby-ul cu Fenerbahce, 0-2.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor avea un alt antrenor la Galatasaray

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan nu se simt deloc bine la Istanbul. Presa din Turcia a vorbit în mai multe rânduri despre renunțarea la cei doi români. Totuși, o mică speranță pentru aceștia ar putea fi numirea unui alt tehnician pe banca echipei.

Cotidianul Hurriyet anunță că Galatasaray va renunța la Domenec Torrent după după congresul clubului, programat pe 30 aprilie. Informația este susținută de majoritatea publicațiilor din Turcia. SporX, Fanatik şi Fotomac sunțin că noul președinte al trupei Cim-Bom va fi ales între Metin Ozturk şi Esref Hamamcioglu.

Niciunul dintre aceștia nu l-ar avea pe lista preferaților pe tehnicianul spaniol. Cu atât mai mult cu cât fostul antrenor secund de la Barcelona, Bayern Munchen și Manchester City are cele mai slabe rezultate din istoria clubului.

Gigi Becali a dat Galatasaray în judecată la UEFA

Noul președinte de la Galatasaray va trebui să rezolve și conflictul cu Gigi Becali. Patronul FCSB nu a mai acceptat să fie amânat în privința banilor cuveniți în urma transferului lui Olimpiu Moruțan. I-a reclamat pe turci la UEFA.

Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA. Păi, ăștia și cu arabii așa fac mereu. Le dai jucătorul, apoi se fac că uită că mai au de plată. Eu stau să mă milogesc de ei?

De ce nu i-am dat banii lui Iftime? Păi nu am vrut să se întărească el și să câștige campionatul. Dacă îi dădeam banii se întărea bine de tot și lua titlul. Glumesc! Lăsați-l o perioadă în pace pe Iftime că e omul supărat. Eu am ținut cu el să intre în play-off, dar ăia de la FC Argeș au fost mai buni”, a declarat Gigi Becali la finalul lunii martie.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, din nou în centrul scandalurilor de la Galatasaray

Bașkanii lui Galatasaray sunt arătați cu degetul și pentru politica greșită de transferuri. Presa din Turcia consideră că Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au costat mult prea mult pentru valoarea pe care o au.

„Ar trebui să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pentru a-i aduce aici pe cei doi români”, a spus Levent Tüzemen la postul de televiziune A Spor. Jurnalistul nu este la prima poziție critică față de mijlocașii transferați de la Universitatea Craiova, respectiv FCSB.

41 de puncte are Galatasaray, după 32 de etape din Super Lig. Yeni Malatyaspor, Altay, Sivaspor, Bașakșehir, Adana și Antalyaspor sunt ultimii adversari din acest sezon pentru echipa la care a făcut istorie Gică Hagi.