Alexandru Musi, noua speranță din curtea FCSB.  Ce spune Mihai Stoica de jucător

Bordei Radu / 17.09.2021, 13:09
Alexandru Musi, noua speranță din curtea FCSB.  Ce spune Mihai Stoica de jucător

Edi Iordănescu a adus un nou aer la FCSB. Acum suporterii roș-albaștrilor chiar speră că titlul se va întoarce la București. Mai ales după ultimele transferuri. Claudiu Keșeru, Constantin Budescu și Vali Gheorghe au adus un plus de valoare, dar mai ales de experiență la echipă.

Aceasta a fost una din principalele cerințe ale lui Edi Iordănescu, la venirea la echipă. Acesta a cerut mai mulți fotbaliști cu experiență, pentru a putea dispune de lideri. FCSB are o echipă tânără, cu potențial, dar doar acest lucru nu este îndeajuns pentru titlu. Cu toate acestea, tinerii vor avea un rol important în continuare

Mihai Stoica a identificat marea speranță a celor de la FCSB. Alexandru Muși l-a impresionat pe managerul echipei

Chiar dacă a solicitat fotbaliști cu experiență, Edi Iordănescu are grijă și de viitorul echipei. Ianis Stoica, 18 ani, și Alexandru Musi, 17 ani, au fost folosiți inclusiv în meciul cu Dinamo. Mai mult, tinerii chiar au creat faze periculoase, puteau face chiar face 7-0. Amândoi sunt văzuți deja drept fotbaliști care au confirmat și vor primi tot mai multe șanse pentru a juca.

Și Mihai Stoica este încântat de calitatea arătată de cei doi fotbaliști. Managerul are mari speranțe, mai ales de la Alexandru Musi.

Am certitudinea că va ajunge un fotbalist de top. Așa am avut convingerea și la Dennis Man, așa îl văd și pe Musi. Este un fotbalist cu cifre foarte bune. Ca mai toate echipele, monitorizăm jucătorii la antrenamente iar el se clasează în primii 3 la absolut fiecare antrenament, este ceva remarcabil, a declarat Mihai Stoica, la Digisport.

Edi Iordănescu i-a schimbat postul lui Musi. Cum va ajunge acesta la echipa națională, cât mai repede cu putință

Antrenorul crede că jucătorul poate să ajute echipa, de aceea i-a și schimbat poziția din teren, lui Musi. Edi Iordănescu crede că acesta are calități care îl recomandă pentru un nivel ridicat. Ritmul în care evoluează acesta, îl va aduce cât mai curând în vederea selecționerului. MM Stoica crede că ftobalistul va putea sări câteva etape.

El evolua atacant lateral stânga. Acum, evoluează pe poziția de inter și cred că va fi un jucător de echipa națională. Și mă refer la echipa mare, nu la tineret. Eu zic că în termen scurt îl vom vedea la lot, nu va putea fi omis. Acum de abia a împlinit 17 ani, dar până la 20 de ani va juca la națională, este pariul lui Mihai Stoica