Alexandru Pelici, despre victoria cu Gaz Metan Mediaș: ”O gură mare de oxigen”

Giosanu Catinca 22.11.2021, 20:32
Alexandru Pelici, despre victoria cu Gaz Metan Mediaș: ”O gură mare de oxigen”

Alexandru Pelici s-a arătat extrem de bucuros după meciul cu Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul a ținut să îi felicite pe jucătorii săi, având în vedere că au bifat prima victorie după trei luni. Totuși, el a recunoscut că a trăit cu mari emoții ultimele minute ale partidei de la Mioveni.

”S-a întors norocul chiar dacă am ratat un penalty!”

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Dacă Ilie Poenaru, antrenorul medieșenilor nu și-a recunoscut echipa, care venea după un meci foarte bun la Chindia, Alexandru Pelici a spus că această victorie reprezintă pentru el o gură mare de exigen.

O gură mare de oxigen, așa cum ziceam înaintea meciului, unul foarte important, nu decisiv, dar era foarte important pentru că era o contracandidată la lupta pentru evitarea retrogradării. Aveam nevoie de cele 3 puncte. Ca să fac o glumă, am lucrat la finalizare, dar nu foarte bine, pentru că din nou am ratat foarte mult.

Am ratat chiar și un penalty și pe final am tremurat, a avut Mediașul o ocazie foarte mare la care Ducan a fost inspirat și am reușit să rămânem cu toate punctele.

Îmi felicit jucătorii că au înțeles importanța jocului, am făcut o primă repriză bună, una dintre cele mai bune din sezonul ăsta, iar în repriza a doua am avut unele momente bune, dar nu am reușit să profităm și să luăm cele mai bune decizii. E bine când se termină cu bine, am luat cele 3 puncte și suntem în grafic.”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

CS Mioveni – Gaz Metan, meciul ratărilor

Având în vedere pozițiile pe care le ocupă, atât CS Mioveni câr și Gaz Metan își puneau speranțele într-o victorie în meciul direct. Piteștenii au început bine meciul și au ratat prima ocazie în minutul 6 prin Oancea. Buziuc a ratat incredibil, scăpat singur cu portarul Vâlceanu nu a reușit să-l dribleze și să înscrie.

Atacantul venit de la FCSB a scos însă penalty, după ce Vâlceanu i-a pus piedică în careu. Bogdan Rusu a fost cel care a deschis scorul în minutul 23.

Debutul reprizei secunde putea aduce desprinderea pentru elevii lui Alexandru Pelici, dar Rusu a irosit alt penalty primit de Mioveni. Ulterior, jocul a fost controlat în totalitate de gazde, fotbaliștii medieșeni neieșind din propria jumătate.

Pentru Mioveni, acesta a fost primul succes după 10 etape și o depășește acum pe Gaz Metan în clasament.

Urmăriți Playsport.ro și pe