Alin Chirilă, gesturi indecente la Survivor: Ce i-a făcut Biancăi Patrichi s-a aflat după ce a fost dat afară. Soția lui a comentat nervoasă

Alex Cazacu 07.05.2023, 16:41
Alin Chirilă, gesturi indecente la Survivor: Ce i-a făcut Biancăi Patrichi s-a aflat după ce a fost dat afară. Soția lui a comentat nervoasă

Când încă se aflau la Survivor România 2023, Bianca Patrichi și Alin Chirilă au avut un moment, în care s-au apropiat mai mult decât ar fi fost cazul, după părerea unora. Ei bine, fanii show-ului de la Pro TV au comentat imaginile respective, iar soția luptătorului MMA a intervenit după ce a văzut comentariile internauților.

Loredana Chirilă, despre episodul cu Bianca și Alin: „Parcă nu ați văzut când a fost filmat”

În cadrul unei ediții de la începutul lunii aprilie, pentru a sărbători victoria la jocul de recompensă, fostul concurent de la Survivor 2023 și-a luat în brațe colegele. La un moment dat, a venit și rândul Biancăi să fie luată în brațe și aruncată în piscină. Ei bine, concurenta Faimoșilor a refuzat, prinzându-se strâns de o canapea.

Dorind să o ridice cu orice preț, Alin Chirilă a atins-o unde nu ar fi trebuit. Cu toate acestea Bianca a considerat că gestul luptătorului nu a fost unul deplasat.

„Glumițele lui Alin sunt glumițele lui Alin. N-a fost deplasat… totuși. N-a fost nimic așa… groaznic. Doar că nu mă arunci în apă decât cu piese de mobilier după tine. Trebuie să înțelegi”, spunea, la vremea respectivă, Bianca Patrichi.

Ce i-a făcut Alin Chirilă Biancăi Patrichi
Ce i-a făcut Alin Chirilă Biancăi Patrichi

Ce spune soția lui Alin Chirilă despre această întâmplare

Cum era și de așteptat, după ce au văzut imaginile, mulți fani ai emisiunii au avut câte ceva de spus din acest punct de vedere. Pe un grup de Facebook, unul dintre aceștia a publicat o captură din emisiune în care este surprins, în detaliu, momentul respectiv. „Bărbat însurat, ce caută cu mâna acolo?”, este o parte din mesajul internautului.

Evident, nu au întârziat să apară și comentariile la postarea cu pricina, unele mai răutăcioase, altele în favoarea luptătorului MMA. Iată câteva dintre acestea:

„Oameni plictisiți… și Alin și Bianca sunt plecați de la Survivor, da uite că unii nu pot dormi de curiozitate (…)”, spune un internaut.

„Un nerușinat. Voi credeți că este așa strict acolo. Că nu se cuplează, mănâncă pe ascuns. DECI TOTUL ESTE POSIBIL. De unde știi tu, ai fost acolo să vezi ce fac concurenții?”, spune alt utilizator.

La un moment dat, în discuție intră și soția lui Alin Chirilă. „Parcă nici nu ați văzut când a fost filmat, ați văzut doar poza asta, dar când a fost emisiunea ați pus mâna la ochi, scrie Loredana. Apoi, o altă persoană îi spune soției luptătorului: „Loredana Chirilă, atâta timp cât tu știi cine e și pentru ce l-ai ales, nu contează gura lumii… Ursu merge, câinii latră!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe