„Am fost groaznic”. Jack Grealish a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a câștigat Liga Campionilor. Ce a spus fotbalistul lui City

Cosmin Olteanu 11.06.2023, 10:26
„Am fost groaznic”. Jack Grealish a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a câștigat Liga Campionilor. Ce a spus fotbalistul lui City

Jack Grealish a luat prin surprindere pe toată lumea cu discursul pe care l-a avut după ce a câștigat Liga Campionilor.

Jack Grealish a fost integralist în Manchester City – Inter, 1-0, din finala Ligii Campionilor, însă evoluția sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Jack Grealish a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a câștigat Liga Campionilor

Deși echipa sa a reușit să se impună în fața lui Inter și să câștige, pentru prima dată, Liga Campionilor, la finalul meciului, Grealish a dat dovadă de sinceritate, recunoscând, spre surprinderea tuturor, că jocul său a fost „groaznic”.

„Pentru asta muncești în viață. Sunt atât de fericit! Am fost groaznic, dar nu-mi pasă. Să câștigi tripla cu acest grup de jucători e ceva atât de special.

Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult iubesc fotbalul și am muncit pentru asta toată viața mea.

Să-mi văd familia în tribune m-a emoționat foarte tare. I-am spus antrenorului că îi mulțumesc. A avut atâta încredere în mine! E un geniu”, a declarat Jack Grealish, la finalul meciului cu Inter.

Jack Grealish a fost transferat de Manchester City, în vara lui 2021, de la Aston Villa, pentru 117,5 milioane de euro.

Pep Guardiola, în al nouălea cer după ce a cucerit Liga Campionilor

La finalul meciului cu Inter, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat faptul că victoria echipei sale a fost realizată și cu ajutorul divinității.

„Obosit, calm, satisfăcut. Este atât de dificil să câștigi această competiție. Ei sunt chiar foarte buni. La pauză le-am spus să aibă răbdare. Trebuie să ai și noroc. Ederson și ratarea aceea a lor, puteau egala. Această competiție este pe muchie de cuțit.

A fost scris în stele, ne aparține. Nu am fost la cel mai bun nivel al nostru. După Cupa Mondială echipa a făcut un pas în față și am ajuns aici. Nu a fost însă cea mai bună performanță din partea noastră.

Nu mai am energie să mă gândesc la sezonul viitor, este imposibil. Avem nevoie de o pauză, a trecut prea mult timp. Jucători noștri au meciuri internaționale acum. UEFA și FIFA, gândiți-vă la asta! Premier League s-a terminat acum două sau trei săptămâni, acum oamenii trebuie să revină. E prea mult. Vom începe sezonul viitor de la zero.

Mergem să sărbătorim la hotel cu familiile și prietenii. Luni va fi organizată parada în Manchester. Cu această competiție, să facă tripla este foarte dificil”, a spus Pep Guardiola la BT Sport, citat de BBC.

Urmăriți Playsport.ro și pe