„Am înțeles că Hagi s-a supărat rău!” Transferul la care visa „Regele”, rezolvat de Rapid

Bogdan Solomon 03.06.2023, 13:38
„Am înțeles că Hagi s-a supărat rău!” Transferul la care visa „Regele”, rezolvat de Rapid

Chiar dacă este campioana României, Farul Constanța se mai și refuză. Gică Hagi a ratat transferul unuia dintre cei mai promițători tineri ai momentului, în detrimentul Rapidului. O veste care nu i-a picat deloc bine.

Gică Hagi, foarte supărat după ratarea transferului. Jucătorul a semnat cu Rapid

Rapid l-a prezentat oficial deunăzi pe Omar El Sawy, mijlocașul de 19 ani al celor de la Csikszereda, în schimbul căruia a oferit 400.000 de euro, așa cum Playsport v-a dezvăluit în exclusivitate. Puștiul născut la Târgu Mureș este considerat unul dintre liderii generației sale, cu 21 de meciuri și un gol în ultimul sezon al ligii secunde, primul la nivel de seniori. Acestora li se adaugă două prezențe și un gol în Youth League, plus selecții la toate echipele naționale de juniori ale României.

De acest transfer s-au mai arătat interesate atât Farul, cât și Universitatea Craiova, care erau dispuse să pună pe masă sume chiar mai mari, dar El Sawi a dorit să îmbrace tricoul alb-vișiniu. Pierderea lui l-ar fi supărat extrem de tare pe Gică Hagi.

„Orice tânăr jucător rămâne interesant. De exemplu, noi suntem supărați că l-am pierdut pe cel de la Csikszereda pe care l-a luat Rapid. Le-am și spus. Le dădeam 500.000 de euro, l-au dat cu 400.000. Ok, ați înnebunit? Hagi înțeleg că e supărat că și el, am aflat ulterior, a fost extrem de interesat de acel jucător. Noi am fi dat 500.000, nu am știut că s-a făcut tranzacția.

Noi îl urmăream de un an și jumătate. A semnat cu Rapid, cu 400.000. Hagi, înțeleg că bătuse palma cu ei. Noi așteptam momentul, ca să spun așa. Eu știu de 400.000 pentru că am vrut să dăm 500.000, dar deja erau actele făcute, s-a închis tranzacția, jucătorul semnase. Așa au spus cei de la Csikszereda după ce s-a făcut transferul că Hagi s-a supărat pe ei. Noi eram interesați de acel jucător, doar că Rapidul au fost mai rapizi. Noi, am dormit pe noi”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Motivul pentru care El Sawy a semnat cu Rapid

În primul său interviu ca jucător al Rapidului, Omar El Sawy a dezvăluit că proiectul alb-vișiniilor și atmosfera creată de suporteri la fiecare meci au fost motivele care l-au convins să li se alăture, în detrimentul Farului și Universității Craiova. Tânărul cu tată egiptean și mamă româncă s-a făcut remarcat la finala Cupei României U19, disputată chiar pe Giulești, în care a reușit să înscrie, iar acum visează să devină campion și să evolueze în Champions League.

„Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare. În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect.  Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League”, a declarat El Sawy.

Urmăriți Playsport.ro și pe