”Am sunat-o pe mama!” Un star de la City a plâns în vestiar și a cerut să plece după ce a aflat decizia lui Guardiola

Cristian Stan 07.07.2023, 00:41
”Am sunat-o pe mama!” Un star de la City a plâns în vestiar și a cerut să plece după ce a aflat decizia lui Guardiola

Gabriel Jesus (26 ani) este în acest moment unul dintre cei mai iubiți jucători de către fanii celor de la Arsenal, însă transferul la tunari s-a realizat din cauza unei decizii haotice a lui Guardiola, peste care brazilianul nu a mai putut trece cu vederea.

Guardiola l-a preferat pe Zinchenko în poziția de ”fals 9”, în detrimentul său

Dacă în momentul venirii la Manchester City, mai exact în anul 2016, Gabriel Jesus era conștient că îi va fi foarte greu să fie titular în atac, mai ales că acolo juca nimeni altul decât Sergio Aguero (golgheterul all time al campioanei Europei), speranțele erau altele în momentul plecării argentianului.

2020/2021 a fost sezonul în care Aguero a plecat de la Manchester City la Barcelona, prin urmare Gabriel Jesus avea șanse foarte mari să îi ia locul în primul 11.

Din păcate pentru brazilian, Guardiola a avut alte planuri pentru el. A fost reinventat după plecarea lui Kun, jucând în mare parte din timp în poziție de aripă dreapta, unde și aici a dat randament, însă asta n-a făcut ca Pep să-l considere titular incontestabil.

Momentul care l-a făcut pe Jesus să se gândească la plecarea de la City

Momentul în care atacantul tunarilor a decis să lase Manchester pentru Londra s-a întâmplat într-un meci de Champions League, contra celor de la PSG.

”A fost un meci de Champions League cu PSG, acasă, în care l-a folosit pe Zinchenko pe postul de `fals 9`. O nebunie! Cu o zi înainte, nici nu l-a băgat în echipă la antrenament, eu eram atacantul… Zinchenko a și glumit cu mine pe tema asta.

Cu două ore înainte de partidă, a fost o discuție, echipa a mâncat, jucătorii s-au relaxat 30 de minute și au intrat pe teren. Eu nici măcar n-am mâncat. M-am dus direct în vestiar, plângând.

Am sunat-o pe mama mea, i-am spus că vreau să plec pentru că l-a băgat pe Zinchenko în locul meu. A băgat un fundaș lateral în atac. Am înnebunit”, a declarat Gabriel Jesus, conform ESPN.

Jucător cu 59 selecții și 19 goluri pentru naționala Braziliei, Jesus a ratat multe meciuri în sezonul de debut (2022/2023) la vicecampioana Angliei, Arsenal. Cu toate astea, a reușit să puncteze de 11 ori în 26 partide de Premier League, motiv pentru care fanii îi recunosc munca din teren.

Urmăriți Playsport.ro și pe