„Am vrut să centrez și a ieșit un gol frumos”. Ștefănescu n-a putut să se bucure de execuția magistrală care l-a amuțit și pe Hagi: „Nu suntem într-un moment bun, ăsta e adevărul”

Alex Matei 01.10.2023, 00:58

Marius Ștefănescu a dat un super gol pentru Sepsi chiar înainte de pauza meciului de la Ovidiu.

Echipa din Sf. Gheorghe a intrat cu un rezultat de egalitate la vestiare, dar după reluare a cedat în urma golului marcat de Budescu. Ștefănescu recunoaște că a vrut să centreze la faza golului superb pe care l-a înscris și face o analiză realistă a situației prin care trece grupul.

„Am întâlnit echipe bune, iar noi nu suntem într-o perioadă bună. Nu știu ce să spun, nu vreau să vorbesc prea mult la cald. Sper să câștigăm etapa viitoare. I-am dedicat golul soției mele. Am vrut să centrez și a ieșit un gol frumos, le-am zis și băieților. Suntem triști, luăm gol mult prea repede După 2-3 minute începem de la 0-1. E greu pe urmă să revii în joc.

Am egalat înainte de pauză, după aia am încercat să jucăm din nou, dar atât s-a putut. Nu ne dorim să pierdem niciun meci. Sunt echipe valoroase, dacă ne bat înseamnă că sunt mai valoroase ca noi. Am început bine sezonul, ne-au lipsit apoi mai mulți jucători. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar se vede. Nu suntem într-un moment bun, ăsta e adevărul”, a spus Ștefănescu la Digisport.

Pentru Sepsi urmează restanța cu CFR, joi seară, apoi meciul cu U Cluj, de lunea viitoare.

Cum a marcat Ștefănescu împotriva Farului

Urmăriți Playsport.ro și pe