Amanta din România, nopți incendiare alături de o vedetă internațională! Vizite dese în București și vacanțe scumpe! Cum s-a consumat celebra poveste de iubire

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 09:32
Amanta din România, nopți incendiare alături de o vedetă internațională! Vizite dese în București și vacanțe scumpe! Cum s-a consumat celebra poveste de iubire

Este unul dintre cei mai cunoscuți și importanți antrenori din lume, însă puțină lume își mai amintește că a avut o relație cu o româncă. Cei doi s-au iubit pătimaș, iar frumoasa vedetă internațională l-a adus chiar și în România în concediu.

O vedetă internațională, originară din România, i-a fost parteneră lui Ancelotti

Marina Crețu i-a fost amantă, confidentă și aproape soție actualului antrenor de la Real Madrid. Iubire ca în filme și sfârșit dureros, așa s-ar putea rezuma povestea de dragoste dintre frumoasa româncă și cunoscutul cuceritor de „trofee” italian.

Carlo Ancelotti, tehnicianul care o să conducă sâmbătă seara, de la 22:00, Real Madrid în finala Champion League contra Liverpool, s-a îndrăgostit la Milano de o româncă. Marina Crețu lucra la acea vreme pentru un post de televiziune din Italia:

Lucram pentru Modena Football la acel moment, a jucat dacă îmi amintesc la AS Milano, după care a stat puțin am vorbit, a fost invitat de Leo Turinni în emisiune, ne-am schimbat numerele de telefon, am vorbit câteva luni la telefon, eu nu-l știam, eu știam că e căsătorit, mi-a povestit situația și după am început o relație.

Am locuit împreună în Milano, am locuit în Londra, am fost împreună în vacanțe, l-am adus în România”, a spus Marina Crețu la Antena Stars.

După 7 ani de relație au pus punct. Motivul a fost dezvăluit de către Marina

Vedeta internațională, Marina Crețu, a dezvăluit că relația lor a început în 2004, pe vremea când tehnicianul încă era căsătorit cu Luisa. Luisa Ancelotti este femeia cu care italianul a fost „legat în acte” între 1983-2008 și cu care are doi copii. Românca i-a devenit amantă atunci când lucra la o televiziune din Italia și după ce bărbatul o asalta cu telefoane.

Cunoscutul cuceritor de „trofee” s-a despărțit de bucureșteanca noastră înainte de a se căsători cu actuala sa soție, Mariann Barrena McClary. Se pare că Mariann a reușit ceea ce Marina n-a putut să obțină de la Carla Ancelotti, adică o căsnicie. Ea și-ar fi dorit și un copil cu tehnicianul italian, însă acesta n-a fost încântat de idee.

„Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat ea.