Amantul celebrei Shakira a fost fotografiat alături de marea cântăreață. Despărțirea de Gerard Pique nu pare să fi lăsat urme

Giosanu Catinca / 05.07.2022, 13:10

Shakira a lăsat totul deoparte şi a plecat în vacanţă. Cântăreaţa columbiană şi-a făcut bagajele şi a fugit într-un loc de vis pentru a-şi încărca bateriile. Ce destinație a ales.

Shakira a plecat în vacanță

Fotbalistul Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au pus punct relației după 11 ani petrecuți împreună. Presa din Spania a scris că jucătorul Barcelonei a înșelat-o pe faimoasa cântăreață cu un fotomodel din anturajul lui Riqui Puig.

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a decis să plece în vacanță. Frumoasa artistă se bucură de zilele însorite în regiunea Cantabria. Cântăreața a fost surprinsă pe plajă, alături de cei doi băieți ai săi, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

În ce destinație a ales cântăreața columbiană să se relaxeze de data asta

Shakria s-a fotografiat alături de un instructor de surf. Cei de la Marca scriu că între cei doi ar exista o legătură specială. Artista a fost toată numai un zâmbet cât timp s-a aflat în preajma instructorului de surf.

Potrivit spaniolilor, cei doi s-au simțit foarte bine împreună. Unii chiar cred că între cei doi ar putea exista și o altă legătură.

Pique s-a distrat cu o blondă în Suedia

Gerard Pique, fundașul Barcelonei, a fost surprins, luna trecută, alături de o blondă superbă într-un club din Suedia. Fotbalistul Gerard Pique a vrut să se ascundă cu fotomodelul cu care a înșelat-o pe Shakira. Însă l-a refuzat pe un puști, iar patroana localului a făcut totul public.

Femeia l-a dat de gol pe jucătorul Barcelonei. Ea a stat de vorbă cu presa și a povestit că fostul partener al Shakirei a mers la club să se distreze cu o tânără de 20 de ani. Însă Pique nu se afla în vacanță. El era plecat cu afaceri, dar a îmbinat utilul cu plăcutul.

După ce a participat la evenimentul, numit „Brilliant Minds”, un proiect care are ca scop dezvoltarea sportului, Pique a mai rămas câteva zile în Suedia pentru a uita de problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi.