Amenințare directă pentru Vladimir Putin! O campioană olimpică a pus mâna pe armă: „Trag foarte bine! Nu aveți nicio șansă!”

Moldoveanu Camelia 14.05.2022, 15:47
Amenințare directă pentru Vladimir Putin! O campioană olimpică a pus mâna pe armă: „Trag foarte bine! Nu aveți nicio șansă!”

Rusia a invadat Ucraina pe data de 24 februarie 2022, iar Vladimir Putin încă speră să câștige războiul. Liderul de la Kremlin a fost amenințat de nenumărate ori de-a lungul desfășurărilor sângeroase din țara vecină, însă de această dată o campioană olimpică a pus mâna pe armă.

O campioană olimpică știe să tragă bine cu arma și îl amenință pe Vladimir Putin

Ucraina încă se apără cu foarte multă putere în fața armatei lui Vladimir Putin, iar o campioană olimpică a anunțat că nu-i este frică de inamic.

Este vorba despre Kristina Dmitrenko, medaliată cu aru la Jocurile Olimpice pentru Tineret din 2016, știe să mânuiască foarte bine arma. Aceasta participă la biatlon de când este mică.

Nu m-am gândit niciodată în viața mea că va fi așa. Nimeni nu-și poate imagina asta

Chiar dacă îmi înlocuiesc temporar pușca de biatlon cu un pistol-mitralieră, indiferent de armă pe care voi pune mâna, voi rezista până la capăt. Cu siguranță victoria va fi a noastră.”, a spus Kristina Dmitrenko potrivit presei din UK.

Biatlonul este un termen care desemnează un eveniment sportiv format din două probe. De obicei, termenul se referă la un sport de iarnă în care se combină stilul liber al schiului fond cu tirul.

O altă campioană olimpică are de suferit din cauza liderului de la Kremlin

După ce Vladimir Putin a pornit războiul în Ucraina, UE a impus sancțiuni drastice împotriva Rusiei. Oficialii de la Bruxelles au întocmit o „listă neagră” a apropiaților liderilor de la Kremlin, urmând ca aceștia să fie sancționați prin înghețarea bunurilor și interzicerea intrării pe teritoriul UE.

Alina Kabaeva are un rol important în propaganda puternică pe care Kremlinul o duce tot mai intens în ultima vreme. În propunerea de joi, 5 mai, UE a specificat faptul că gimnasta are legături strânse cu Vladimir Putin, potrivit AFP.

Ar mai fi de menționat și faptul că în presa internațională au apărut mai multe informații potrivit cărora Kabaeva trăiește în mare parte în Elveția, alături de copiii pe care îi are împreună cu Vladimir Putin.

Potrivit corrieredellosport, prietenii Alinei încearcă disperați să o convingă pe fosta gimnastă să vorbească cu liderul de la Kremlin pentru a opri războiul din Ucraina.

Prietenii Alinei se roagă de ea să se întoarcă în Rusia și să-l forțeze pe Putin să oprească războiul. Pare că este singura persoană de care ascultă”, a declarat o sursă anonimă.