Amenințare pentru Toni Petrea înainte de un nou sezon la FCSB. Ce obiectiv i s-a fixat antrenorului

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.06.2022, 18:36
Amenințare pentru Toni Petrea înainte de un nou sezon la FCSB. Ce obiectiv i s-a fixat antrenorului

Toni Petrea a decis să continue pentru cel puțin încă un sezon pe banca tehnică a FCSB-ului, dar nu va avea parte deloc de o misiune ușoară în stagiunea viitoare. Asta pentru că Gigi Becali i-a impus un obiectiv pe care echipa roș-albastră nu a reușit să îl atingă în sezonul recent încheiat. Și nu este vorba despre câștigarea titlului în Liga 1.

Este vorba despre accederea în grupele UEFA Europa Conference League. Anul trecut, vicecampioana a fost eliminată rușinos în turul doi preliminar, primul în care a intrat în competiție, de către Shakhter Karagandy, din Kazahstan. Acum însă, Gigi Becali vrea să se asigure că așa ceva nu se mai întâmpla și a găsit o posibilă soluție pentru acest lucru.

Toni Petrea, amenințat cu înjumătățirea salariului de către Gigi Becali, în cazul în care FCSB nu intră în grupele Conference League

El a decis să treacă în contractul lui Toni Petrea o clauză specială, care să îl motiveze suplimentar pe antrenor să obțină rezultate bune în meciurile din preliminarii. Gigi Becali a dezvăluit că, dacă FCSB se califică în grupele Conference League, atunci salariul lui Toni Petrea va rămâne același ca în prezent. În caz contrar, el se va înjumătăți.

Nu i-am scăzut încă salariul. Dacă intrăm în Conference League, rămâne la fel salariul. Dacă nu intrăm în Conference League, se înjumătățește. Am încredere în echipa asta. Chiar dacă e nevoie de fundași centrali. Echipa joacă în viteză. Am încredere în ei”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Cum vede antrenorul FCSB-ului sezonul viitor

După ultimul meci din sezonul recent încheiat, Toni Petrea a explicat că are pretenții mai mari în ceea ce privește stagiunea viitoare. El a spus că evoluția foarte bună pe care FCSB a avut-o în play-off l-a determinat să își crească nivelul pretențiilor, din punct de vedere sportiv.

O evoluție bună în acest play-off. Am reușit să ne apropiem de primul loc. Dar nu am reușit să câștigăm meciul cu Voluntari. Felicit jucătorii, echipa, pentru modul în care s-au comportat. Astăzi a fost un meci bun, meritam victoria. Le mulțumesc suporterilor, au venit într-un număr mare.

Anul trecut am avut dezamăgirea faptului că nu am câștigat campionatul pentru că fusesem de la început. Acum, am preluat-o pe parcurs. Evoluția și rezultatele m-au făcut să mă gândesc mai bine. Așteptările mele sunt mai mari acum. Ne dorim mai mult. E clar că și presiunea va fi mai mare”, a spus Toni Petrea după meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, disputat la Buzău și câștigat de FCSB cu scorul de 3-1.

Presiune enormă pusă de Gigi Becali pe Edi Iordănescu. Ce spune patronul FCSB despre Octavian Popescu

Urmăriți Playsport.ro și pe