Americanul aruncă cu bani la fel ca rusul! Chelsea cheltuie precum în ”Era Abramovich”: 250 de milioane pentru 3 jucători!

Catinca Giosanu 24.08.2022, 20:53
Americanul aruncă cu bani la fel ca rusul! Chelsea cheltuie precum în ”Era Abramovich”: 250 de milioane pentru 3 jucători!

Americanul Todd Boehly pregătește încă trei transferuri la Chelsea Londra. Noul patron al clubului este dispus să cheltuiască încă 250 de milioane de euro pentru a întări și mai mult echipa. Pe ce posturi vor evolua noile achiziții.

Chelsea Londra pregătește încă trei transferuri

Formația Chelsea a transferat vara aceasta nu mai puțin de șase jucători. Noile achiziții au costat-o în jur de 200 de milioane de euro. Conducătorii echipei din Londra nu se uită la bani. Oficialii au anunțat, în urmă cu puțin timp, că mai pregătesc trei transferuri la Chelsea.

Marc Cucurella (de la Brighton, pentru 65 de milioane de euro), Raheem Sterling (de la Manchester City, pentru 56 de milioane de euro), Kalidou Koulibaly (de la Napoli, pentru 38 de milioane de euro), Carney Chukwuemeka (de la Aston Villa, pentru 18 milioane de euro), Casare Casedei (de la Inter, pentru 15 milioane de euro) și Gabriel Slonina (de la Chicago, pentru 9 milioane de euro). Aceștia sunt jucătorii pentru care americanul Todd Boehly a scos din buzunare 200 de milioane de euro.

Cine sunt jucătorii doriți de Chelsea

Șefii formației din Londra au pus ochii pe alți trei jucători. Jurnaliștii din Marea Britanie titrează că noul patron al clubului și-a dat acordul pentru aceste transferuri. Englezii se așteaptă ca Todd Boehly să mai cheltuiască aproximativ 250 de milioane de euro.

Chelsea ar vrea să obțină semnăturile lui Rafael Leao (AC Milan), Wesley Fofana (Leicester) și Anthony Gordon (Everton). Reprezentanții clubului sunt dispuși să plătească până la 100 de milioane în schimbul portughezului în vârstă de 23 de ani, potrivit Gazzetta dello Sport.

Fundașul francez Wesley Fofana a reușit să le atragă și el atenția oficialilor. Chelsea pune la bătaie 90 de milioane de euro pentru a obține semnătura sportivului.

Pentru Anthony Gordon, gruparea din Marea Britanie oferă 60 de milioane de euro, conform celor de la Sky Sports.

Gruparea londoneză urmează să dispute meciul cu Leicester. Partida va avea loc pe data de 27 august 2022, de la ora 17:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe