Amețitor! Un bilet în NBA a ajuns să coste cât o garsonieră în București. LeBron James scrie istorie

Robert Zanfir 03.02.2023, 20:48
Amețitor! Un bilet în NBA a ajuns să coste cât o garsonieră în București. LeBron James scrie istorie

Un bilet la meciul din NBA, în care LeBron James este așteptat să îl depășească pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar, a ajuns să coste peste 30 de mii de dolari. De 63 de puncte mai are nevoie starul lui Los Angeles Lakers pentru a depăși recordul all-time de puncte înscrise în campionatul profesionist nord-american de baschet.

Nebunie în baschetul american. Legendarul LeBron James este pe cale să intre definitiv în istoria NBA. Starul lui Los Angeles Lakers a marcat, joi seară, 26 de puncte în victoria cu Indiana Pacers (112-111) și s-a apropiat la câțiva pași de recordul all-time deținut de titanul Kareem Abdul-Jabbar. Iar americanii nu pot rata un astfel de moment istoric. Au calculat media de puncte a celui comparat de mulți cu Michael Jordan și au demarat pregătirile pentru partida la care se estimează că va fi marele eveniment. Bineînțeles, prețurile au explodat.

Un bilet la meciul în care LeBron James va scrie istorie a ajuns la prețuri amețitoare

Pe locul 12 în Conferința de Vest a NBA, Los Angeles Lakers se pregătește pentru meciurile cu New Orleans Pelicans, Oklahoma City Tunder și Milwaukee Bucks. Va fi unul dintre meciurile dedicate lui LeBron James.

Potrivit unui site de referință de revînzarea biletelor, un tichet la meciul cu Oklahoma City a ajuns să coste peste 30 de mii dolari. Mai precis, 30.208 dolari, după cum informează EFE. Din suma pretinsă pentru un astfel de bilet, 23.660 de dolari reprezintă costul propriu-zis. Acestuia i se vor adăuga 6500 de dolari ca taxe de administrare.

Există însă și bilete cu prețuri mai apropiate de puterile „muritorilor de rând”. Cel mai ieftin dintre cele care sunt scoate la vânzare pe SubHub se ridică la suma de „doar” 386 de dolari (inclusiv cheltuielile).

LeBron James are o medie de 30,2 puncte pe meci în acest sezon, astfel că este estimat ca partida cu Oklahoma City Tunder să fie cea la care starul lui Los Angeles Lakers va depăți recordul all time de puncte. În cazul în care va da greș, LeBron James poate avea șansa istorică la următoarea partidă. Întîlnirea cu Milwaukee Bucks este programată pe 9 februarie.

Potrivit presei locale, la ambele partide este așteptat să participe și Kareem Abdul-Jabbar.

„Port torța ca deținător al recordului de 38 de ani. Sunt încântat și uşurat să o transmit următorului beneficiar demn. LeBron a câștigat-o și sper că o poartă chiar mai mult decât mine.”,
Kareem Abdul-Jabbar, despre LeBron James

Urmăriți Playsport.ro și pe