Amintiri din vestiar: ce se întâmpla când intra Gigi Becali. „Ce yoga? Toată lumea la biserică!”

Olteanu Ștefan 27.02.2021, 13:38
Amintiri din vestiar: ce se întâmpla când intra Gigi Becali. „Ce yoga? Toată lumea la biserică!”

Gigi Becali s-a consacrat ca fiind autoritatea supremă în vestiarul FCSB-ului, însă povestile din interior continuă să surprindă. Mihai Roman, fost mijlocaș la echipa roș-albastră, a povestit un episod care îl are în prim-plan pe finanțatorul echipei.

Amintiri din vestiar: ce se întâmpla când intra Gigi Becali

Gigi Becali merge deseori în vestiarul echipei pentru a-și motiva jucătorii sau pur și simplu pentru a vorbi cu ei. Mihai Roman a povestit un astfel de episod din perioada în care evolua la FCSB.
Actualul jucător al lui Botoșani spune că Gigi Becali le-a reproșat fotbaliștilor că se duc la yoga, dar nu merg la biserică.
Mijlocașul a părut surprins de cele întâmplate atunci, însă nu s-a ferit să confirme autoritatea pe care Gigi Becali o are în vestiar.

A venit o dată în vestiar după un antrenament și le-a reproșat jucătorilor că merg în alte parți și nu la biserică. Să nu mai meargă la yoga și alte lucruri de genul. Și m-a dat exemplu pe mine: >. Ceva de genul ăsta.
Toată lumea asculta cu atenție ce a zis nea’ Gigi, toti erau serioși și ascultau. Așa e mereu când intră în vestiar”, a povestit Mihai Roman, conform sport.ro.

Un singur sezon a jucat Mihai Roman pentru FCSB
Un singur sezon a jucat Mihai Roman pentru FCSB

Mihai Roman, transferat de FCSB de la FC Botoșani

Roman semna cu FCSB în august 2018, când Gigi Becali îi plătea lui FC Botoșani 400.000 de euro. Mijlocașul nu a impresionat în cele 28 de meciuri jucate, iar după doar un sezon, FCSB îi dădea drumul înapoi la Botoșani. Două goluri și patru pase decisive a reușit Roman la FCSB.
Ajuns la 36 de ani, Mihai Roman este evaluat la 200.000 de euro, potrivit Transfermarkt.
Cariera mijlocașului a fost măcinată de câteva accidentari foarte dure. În 2013, după trei sezoane foarte bune la Rapid București, Roman reușea să prindă un transfer în prima ligă din Franța, la Toulouse. Ajuns acolo, el s-a confruntat cu două accidentări foarte grave. Ruptură a tendonului lui Achile (aproximativ opt luni de pauză) și fractură de tibie și peroneu (aproximativ șase luni de pauza).

Doar cinci meciuri a jucat Roman în Ligue 1 pentru Toulouse. În 2016, după trei sezoane, el revenea în Liga I și semna cu FC Botoșani. În carieră a mai evoluat pentru Cetatea Suceava și pentru FC Brașov, la cea din urmă reușind să se lanseze în fotbalul mare.
În echipa națională a României, Mihai Roman a reușit să strângă 10 apariții.

Roman, chinuit de accidentări în perioada de la Toulouse
Roman, chinuit de accidentări în perioada de la Toulouse
Urmăriți Playsport.ro și pe