Ana Bogdan, aproape de primul titlu WTA al carierei! S-a calificat în semifinale la Paris

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 22:07
Ana Bogdan, aproape de primul titlu WTA al carierei! S-a calificat în semifinale la Paris

Ana Bogdan s-a calificat în semifinalele turneului de la Paris. Jucătoarea de tenis de pe locul 95 WTA a învins-o pe Magdalena Frech (locul 87 WTA) cu scorul de 6-2, 6-4. Românca ar putea câștiga primul trofeu WTA din carieră.

Ar putea fi primul titlu WTA din carieră pentru Ana Bogdan

Jucătoarea de tenis din Sinaia a avut un parcurs excelent pe zgura de la Paris. Ana Bogdan a trecut fără emoții de Magdalena Frech și urmează să se confrunte în semifinalele cu Beatriz Haddad Maia (locul 52 WTA).

Dacă Ana Bogdan o să păstreze ritmul bun de joc ar putea câștiga primul trofeu WTA din carieră. Aceasta mai deține 11 titluri ITF la simplu și unul la dublu.

Turneul de categoria WTA 125 este la prima ediție. Organizatorii de la Paris au pus la bătaie premii în valoare de 92.700 de euro.

Cea mai bună poziție atinsă de Ana Bogdan la simplu este locul 59 WTA, pe data de 11 iunie 2018. În schimb, la dublu, românca a ajuns cel mai sus pe 1 iunie 2019, mai exact numărul 148.

Trec în semifinale aici la Paris 🧡🥰 @tropheelagardere
#letskeeppushing”, a scris Ana Bogdan pe contul ei de Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🦋 (@_ana.bogdan_)

Iubire pe pista de raliuri

Ana Bogdan se iubește de mai multă vreme cu Simone Tempestini, un român cu origini italiene. Acesta este fiul fostului pilot de raliuri Mario Tempestini, Simone ducând tradiția familiei mai departe și câștigând de patru ori campionatul național de raliuri.

Când nu este pe terenul de tenis, Ana Bogdan își petrece timpul pe pista de raliuri alături de iubitul ei.

Cele două pasiuni ale mele într-un singur loc 🥰🖤
Când nu joc tenis, mă gândesc mereu cum să mă urc într-o mașină de raliu 🙈. Azi le-am făcut pe amândouă și a fost foarte tare ✌🏼♥️

#motorsport #rallycar #motorsportgirl #passion #rallyandtennis #porsche”, a scris Ana Bogdan în descrierea fotografiei cu ea lângă mașina de raliuri, dar cu racheta de tenis lângă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🦋 (@_ana.bogdan_)

În urmă cu puțin timp, jucătoarea de tenis a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț extrem de amuzant cu ea pe postul de copilot. Țipetele au făcut deliciul fanilor.

Băieți, urmăriți acest videoclip și spuneți-mi părerile voastre despre mine că sunt copilot 😂 De fapt, este mai bine să vă uitați doar la fața lui, nu a mea 🤣
Chiar cred că e din cauza căștii. Data viitoare o voi lua pe al meu și mă va ajuta să țip mai puțin 🤣🤣🤣✌🏼
#scuze #myfirsttimeeverongravel #simonetempestini #havingfun #rallyfun #rallydriver #rallymemories

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🦋 (@_ana.bogdan_)